Om ti dager vil det være mindre interessant å betale med PayPal: her er grunnen

De som kjøper på nett kan bruke ulike betalingsløsninger, inkludert PayPal. I slutten av november vil imidlertid refusjon av fraktkostnader ved retur bli fjernet fra tjenesten. Test-Achats påpeker at PayPal mister en viktig fordel i forhold til andre betalingsmetoder.

Hvorfor er dette viktig?

PayPal er spesielt effektivt for brukere som gjør mange kjøp på nettet. Ved ganske enkelt å skrive inn e-postadresse og påloggingsdetaljer kan de fullføre en hel transaksjon. I tillegg kan de koble ulike betalingsalternativer, som kreditt- eller debetkort, til PayPal-profilen deres.

På nyhetene : 27. november vil PayPal ikke lenger refundere fraktkostnader for returer.

  • Så langt har brukere av PayPal Det kan hende du kan be om refusjon av disse kostnadene under visse betingelser.
  • Denne tilbakebetalingen ga PayPal en betydelig fordel i forhold til andre betalingstjenester. Det var et av få selskaper som tilbød denne tjenesten. Dette vil snart ikke lenger være tilfelle.

Detaljene : prøvekjøp Merk at PayPal dermed mister en stor ressurs.

  • Forbrukerorganisasjonen la imidlertid til at refusjonen for kjøp gjort gjennom PayPal vil forbli. «Denne kjøpsbeskyttelsen ligner på tilbakeføringsprosedyren som tilbys av kredittkortselskaper.» Dette betyr at du alltid kan be PayPal om å refundere et kjøp hvis for eksempel produktet du kjøpte ikke er det som annonseres på en salgsside eller hvis det ikke blir levert. .
  • Nå har du imidlertid én grunn mindre til å betale med PayPal. Som Test-Achats påpekte, får du med mange kredittkort også beskyttelse for kjøpene dine. I tillegg kommer disse kortene som regel med en rekke andre fordeler, som reiseforsikring eller avbestillingsforsikring. Disse tilleggene varierer fra kort til kort. Noen kredittkort er gratis, mens for andre kan du enkelt betale flere titalls dollar i året.
  • I følge sammenligningssiden Spaargids.be beholder PayPal en stor ressurs: dens brukervennlighet. «Gjennom PayPal kan du enkelt koble til bankkontoen din eller kredittkortet ditt,» skriver nettstedet. «Hvis du betaler med PayPal, blir pengene tatt fra brukskontoen din eller fra kredittkortet ditt. PayPal sørger da for at pengene kommer til selgeren. Derfor, under betalinger, trenger du ikke å kommunisere bankopplysningene dine til selgeren. »
  • I 2020 hadde PayPal allerede gjort en merkbar endring, og belastet et gebyr på €10 per år (eller kontosaldoen hvis mindre enn €10) for en konto inaktiv.
READ  Oppfølgere, prequels, spin-offs: serien dobles ned for å skape universer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *