Omar Elaptellowi skadet av fyrverkerier: – Han er ikke i livsfare – VG

Skade: I følge tyrkiske medier ble Omar Elbatelloy alvorlig skadet av fyrverkeri på nyttårsdagen. Foto: nrn E. Borgen / NTB

Tyrkiske medier melder at Omar Elaptellov, visekaptein for det norske fotballandslaget, ble alvorlig skadet av fyrverkeri på nyttårsdagen.

Publisert:

Wright, som spiller for den tyrkiske klubben Galatasaray, ble angivelig kjørt til sykehus etter at en fyrverkeri eksploderte i hånden hans. Ulykken har blitt rapportert mye i de fleste tyrkiske medier. Republikk Var den første som rapporterte det.

Stor avis Frihet Skriver om ulykken. Ifølge avisen ble Elaptello skadet i armen og ansiktet, og leger frykter synstap. Det arbeides for å redusere dette.

Burns

Klubben kunngjorde en Rapportere Om hendelsen. – Han var ikke i livsfare, hørtes det ut.

– Omar Elaptello ble kjørt til sykehus etter en ulykke hjemme hos ham. Forbrenningene og øyeskadene i ansiktet hans er fortsatt under etterforskning. Ytterligere informasjon vil bli gitt i tide, men den sier at spilleren vår er årvåken og at skader ikke er livstruende.

Ifølge Harriet er Galatasaray visepresident Abdurrahim Albayrak, trener Pathi Derim og kaptein Artha Duran alle på Elaptelloi Hospital.

Les mer

Info for VG: Elaptelloi takket nei til Premier League-klubbens tilbud

Alvorlig fall

Dette har ikke vært en lett høst for Elaptellui siden han ble overført fra det greske Olympiacos. I november førte hans positive koronatest til isolasjonen av hele landslaget, og avlyste dermed Norges nasjonale ligakamp mot Romania og måtte stable et «nødlandslag» på beina til den avgjørende kampen mot Østerrike.

29-åringen fra Oslo ble dannet på akademiet i Manchester City. Etter å ha blitt ansatt i Stromskotchet, Phenford og Eintrach Brunswick, spilte han en sesong for den tyske klubben og seks sesonger for Olympiacos før han ble en Galatasaray-spiller i fjor sommer.

READ  Frankrike møter Spania før semifinalen deres mot Norge

Bak ham ligger også en leid bolig i den engelske skroget. Norge har 49 landskamper.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *