Omegas Speedmaster-X33 Marstimer måler tiden på Mars

Skaperne av den første klokken som ble brukt på månen så frem til det neste store steget ved å lage en ny Speedmaster designet for å måle hvert øyeblikk på jorden og Mars. OMEGAs Speedmaster X-33 Marstimer er utviklet i samarbeid med European Space Agency (ESA), og lever opp til navnet sitt. OMEGA kaliber 5622 driver den nye Marstimer. Et svært nøyaktig, temperaturkompensert kvartsverk håndterer klokkens mange digitale og analoge funksjoner med hastighet og effektivitet.

En unik 45 mm kronograf, plassert i en klasse 2 titan-kasse, kan spore tider og tidssoner på vår verden og den mystiske røde planeten. Utviklet for å hjelpe forskere, gir OMEGA Marstimer mange verdifulle verktøy for de som jobber med romutforskning. Funksjonene, utviklet under patentlisens av ESA, inkluderer en MTC-funksjon som sporer dato og klokkeslett fra Mars til nollmeridianen, mens en dag på Mars er 39 minutter lenger enn på jorden. Det gir også et innovativt solkompass som indikerer sann nord på Jorden og Mars. I tillegg tilbyr klokken tradisjonelle Speedmaster Skywalker X33-applikasjoner som mission elapsed time (MET), phase elapsed time (PET), alarmer og en evigvarende kalender.

Og, som OMEGAs andre profesjonelle modeller, gjør den jobben sin med stil. Den klassiske sorte urskiven gir et kontrastrikt bakteppe til de mange analoge og digitale indikasjonene, hvis avlesninger skiller funksjonene som brukes av Jord- og Mars-symbolene. En oksalisk anodisert aluminiumsramme i hematittrød, som minner om det karakteristiske marsstøvet, omgir urskiven. Denne slående fargetonen pryder også sekundviseren, en hematittgradient fra svart til rød, et visuelt symbol designet for å fremheve denne OMEGAs profesjonelle instrumentstatus. Hvis du snur klokken tilbake, avsløres Omegas berømte Speedmaster-inskripsjon og den mindre berømte sjøhestmedaljen preget i relieff i midten av baksiden. Rundt den kan du lese ordene SPEEDMASTER X-33 MARSTIMER, ESA TESTET OG KVALIFISERT. Et bevis på legitimiteten til partnerskapet og rettferdigheten til tidslinjen.

READ  Gjør deg klar, denne 4. desember-episoden av «The End» nærmer seg slutten!

For Raynald Aeschlimann, president og administrerende direktør i OMEGA, måtte merkevaren skape Martimer med sin arv med en verden av romutforskning i tankene.«Alle som er interessert i verdensrommet, eller bare science fiction, er interessert i Mars. Denne planeten inspirerer så mye nysgjerrighet og er kilden til så mange utrolige historier. Den har til og med et navn for sine fiktive innbyggere. Mars er på en gang så nær og så langt unna. Vi ønsker å gå dit. Å drømme. Å være på jorden og følge dens bevegelser gir en ny betydning til begrepet «klokke». Jeg er henrykt over dette nye tilskuddet til den populære Speedmaster-familien. » For de som ønsker å erstatte en grad 2 og 5 titan stropp, kommer Marstimer med en dedikert NATO stropp og stroppskifter. Disse er inkludert i den spesielle klokkerullen, hvis indre fôr er en reproduksjon av den røde planeten: Hebbes Chasma, en distinkt bratt-sidet dal på overflaten av Mars. Selv om et bemannet oppdrag til den røde planeten kanskje ikke er i morgen, vil OMEGAs nye Speedmaster X-33 Marstimer snart være tilgjengelig mange steder på jorden. Et must for profesjonelle, romentusiaster og ivrige samlere, det er stilig, enkelt å bruke og det perfekte komplementet til OMEGAs Speedmaster Moonwatch.

OMEGA Speedmaster X-33 Marstimer, €7.100


Speedmaster X-33 Marstimer er tilgjengelig på utvalgte utsalgssteder og i OMEGA Boutique i Luxembourg, 1 Rue Philippe II, 2340 Luxembourg, Luxembourg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *