«Omgå denne krisen som en enhet»: Alexandre de Croo bekrefter at hans regjering har tatt «eksepsjonelle tiltak»

Statsminister Alexandre de Croo bekreftet onsdag at hans regjering allerede har tatt «en hel rekke ekstraordinære tiltak» Til fordel for kjøpekraft, mens landet ble stanset på grunn av en generalstreik organisert etter oppfordring fra fagforeningene FGTB og CSC.

Han ba også, i en pressemelding, belgiere om å «forene seg» i stedet for å hisse opp splittelser og splittelser. Det innrømmer statsministeren «Mange belgiere lever i dag i en tilstand av økonomisk usikkerhet og derfor angst.»

«Av denne grunn har regjeringen tatt en hel rekke ekstraordinære tiltak, alt fra inngrep på opptil 1000 euro på energiregningene i vinter til en utvidet sosial «energi»-tariff, gitt til en million husstander.» Det er vi godt klar over. Ikke alle problemer er løst. Faktisk burde intet land i dag være i stand til å lege alle sårene forårsaket av denne (energi)krisen.» Mr. de Croo (Open Vld) lagt til. Han bemerket at i tillegg til tiltakene som er tatt, har Belgia en automatisk mekanisme for lønnsindikatorer.

«Et unikt system som beskytter belgiere, som alle andre steder, mot tap av kjøpekraft på grunn av inflasjon. Disse indeksøkningene bæres av offentlige myndigheter og våre selskaper. Dette er en stor innsats som vi må være klar over.» Statsminister understreket.

«Som statsminister tror jeg den beste måten å komme seg gjennom denne krisen på er å gjøre det som en enhet, ikke ved å skape splittelse og splittelse. Dette er ånden denne regjeringen har operert i siden dag én og vil fortsette å jobbe. tar vare på best mulig beskyttelse av innbyggernes kjøpekraft, med oppmerksomhet på konkurranseevnen til våre selskaper», Han er ferdig.

READ  Her er favorittfargene til bilistene

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *