«One Love»: Røde djevler poserer i FIFA-forbudt oppvarmingstrøye

De røde djevlene poserer for et tradisjonelt lagbilde på fredag ​​på Abu Samra, deres baseleir for verdensmesterskapet i Qatar. For å legge til klisjeen om å gå ned i historien med den tradisjonelle røde trøya, stilte det belgiske landslaget med sin fargerike oppvarmingstrøye, Utestengt av FIFA for regnbuelignende design, symbolet på LHBT-samfunnet. På begge bildene, den belgiske kapteinen Eden Hazard iført rustning»En kjærlighet«. Det belgiske forbundet la også ut illustrasjonene på Twitter, bemerket»En kjærlighet«Og tegne en regnbue.

Syv europeiske konføderasjoner – Belgia, England, Wales, Danmark, Tyskland, Nederland og Sveits – planlegger å la kapteinene deres bære fargede armbind.En kjærlighet«Mot diskriminering. Mandag måtte de møte trusselen»Spillstraff«Av FIFA nevner den dem ikke.

I tillegg til oppvarmingsdrakten, fikk Belgia også sin andre skjorte avviklet av FIFA. Fédération Internationale de Football Association har faktisk spurt den belgiske unionen For å erstatte Devils» hvite trøye Fordi den inneholder ordet «kjærlighet«Inne i kragen.

READ  Flyttet av Lecce, Milan taper fortsatt terreng / Serie A / J18 / Lecce-Milan (2-2) / SOFOOT.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *