OnePlus Nord CE 3: En lekkasje avslører spesifikasjonene til den neste smarttelefonen i serien

OnePlus sin mellomklasse «Nord»-serie vil bli utvidet i 2023 med en ny smarttelefon, CE 3. De viktigste tekniske egenskapene til enheten, som ble planlagt tidligere i år, Steve H. McFly. Etter utgivelsen av OnePlus Nord CE 2 Lite 5G i år, har det kinesiske merkets kunder ventet på ankomsten av CE 3.

67 Ankomst av W

I følge informasjon avslørt av våre kolleger, vil den nye smarttelefonen i serien ta flere poeng fra dagens CE 2 Lite 5G med noen forbedringer. Bør ha en FHD+ LCD-skjerm med 120Hz oppdateringsfrekvens. Så ingen AMOLED ennå. På prosessorsiden, uten endringer i sikte, vil CE 3 holde Snapdragon 695 5G enda mer kapabel.

Når det gjelder autonomi, bør et batteri så kapabelt som CE 2 Lite ikke utvikles. Vær imidlertid oppmerksom på at med en utgang på 67 W har du muligheten til å raskt lade smarttelefonen. Eksperter anslår ladetiden fra 0 til 50 % ved 15 minutter.

For fotograferingsdelen er det ikke noe gap på siden av makro- og dybdelinsene. På den annen side kan vi bekrefte tilstedeværelsen av en 108-megapiksel sensor på baksiden. En betydelig forbedring fra OnePlus i den uendelige pikselkrigen. Det er imidlertid ingen endring i objektivet til selfie-kameraet, fortsatt vidvinkel på 16 megapiksler.

Opptil 256 GB lagringsplass

CE 3-skjermen er litt større enn tidligere modeller. Vi snakker om en 6,7-tommers skjerm her, litt større enn 6,43 og 6,59 tommer på CE 2 og CE 2 Lite 5G. Også økt på siden av maksimalt tilgjengelig minne. CE 3 kan kjøpes med ikke mindre enn 256 GB intern lagring. For RAM bør smarttelefonen tilbys i to versjoner (8 GB og 12 GB).

READ  Chrono Cross Remaster, ned til 13 fps, viser ubehagelig ytelse.

Denne sanne fusjonen mellom CE 2 og CE 2 Lite 5G, forbedret av flere komponentoppdateringer, vil garantert beile Android-forbrukere i mellomklassen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *