OnePlus Nord CE 3-spesifikasjoner lekket før lansering neste år

OnePlus-merket har tilbudt flere smarttelefoner i år og bør i det minste gjøre det til neste. Etter Nord 2 vil selskapet produsere Nord 3 og dens varianter. OnePlus Nord CE 3-modellen har nettopp blitt lekket og her er alle detaljene.

Ifølge flere samsvarende kilder forbereder OnePlus-selskapet den nye smarttelefonen i mellomklassen, OnePlus Nord CE 3. Det er den svært velinformerte OnLeaks som publiserer en melding på sosiale nettverk som indikerer ulike tekniske egenskaper ved denne enheten.
I følge OnLeaks vil en av de kommende mellomtonetelefonene, Nord CE 3, være utstyrt med en 6,7 tommers skjerm diagonalt over en IPS-LCD-panel. Dette gir en veldig stor skjerm som ville ha en 120Hz oppdateringsfrekvens. Husk at strømmen Nord-EM 2 Den har en AMOLED-skjerm som er bedre for sort og farger, men sjeldnere. Visningsområdet er imidlertid større. Denne endringen av panel ville være en grunn til at fingeravtrykkleseren kunne plasseres på siden i høyden av standby-knappen.OnePlus Nord CE 2 5G 


Resten av OnePlus Nord CE 3 forhåndstekniske ark


OnePlus Nord CE 3 vil bli drevet av Qualcomm Snapdragon 695-prosessor ville bli assosiert med 12 GB RAM. Det ville være 256 GB intern lagringsplass. For delen på bildet ville jeg være utstyrt med en 108 megapikslers hovedfotosensor. ville bli assosiert med to andre 2 megapiksler sensorer hver av dem vil være dedikert til bilder i makromodus og den andre vil bidra til å optimalisere portretter takket være dens evne til å beregne dybdeskarphet.


de mobil ville være drevet av batteri med en kapasitet på 5000 mAh. hun ville ha på seg en 67 watt belastning. Den nye OnePlus Nord CE 3 vil bli offisielt annonsert i løpet av første semester 2023.

READ  Pokémon Unite : Hoopa fête le Pokémon Day avant l'arrivée de Duralugon dans Pokémon Unite - nintendo 


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *