Open Critic beskylder utvikler av nettbank 2077 for egoisme og svindel

Cyberpunk 2077 ble godt mottatt av kritikere før spillet startet forrige uke. Omtalene var imidlertid bare basert på PC-versjonen, og på PlayStation 4 og Xbox One opplevde spillet problemer.

Les mer: Vår gjennomgang av PC-versjonen av Cyberbunk 2077 av

Nettstedet Open Critic, som samler anmeldelser fra forskjellige nettsteder, tar nå skritt for å advare potensielle kjøpere.

– Falske, egoistiske og utnyttende

For eksempel, i motsetning til Metacritic, dekker OpenCritic alle versjoner av et spill med en total poengsum. Skaperne av nettstedet håper at dette vil gi leserne et nøyaktig bilde av den samlede opplevelsen, men for Cyberbank 2077 har systemet mislyktes.

Så på mandag, Open Critic Slang One Egen referanse for Cyberpunk 2077. Dette advarer om at konsollversjonen ikke vil gi den samme opplevelsen som PC-versjonen, og kriminelle vil være involvert i å jukse CD Project Red.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

– Dette spillet har store variasjoner i ytelse, spillopplevelse og rangeringer på PC, neste generasjons konsoller og Xbox One og PlayStation 4-versjoner. Open Critic-teamet og mange kritikere mistenker at utvikleren bevisst prøvde å dekke over statusen til spillet på CD Project Red, Xbox One og PlayStation, og krevde at bare tidligere gitt videoer ble brukt i anmeldelser og at replikaer av PlayStation 4 ikke ble utgitt. Og Xbox One-versjoner. Matthew Endowment, medstifter av Open Critic, skriver at kunngjøringen vil bli fjernet i februar 2021.

I det åpne brevet På nettstedet OpenCritic går Endowment enda lenger. Her sier han at Cyberbunk 2077-utvikleren bevisst guidet både spillere og kritikere bak lyset for å sikre at spillet var bra på utgivelsesdagen.

READ  Hyllest til mannen

– De gjorde det med viten om at det de gjorde var galt. Dette er galt, egoistisk og utnyttende. De gjorde det uansett, skriver Entovan.

Les mer: Her er noen forslag for å hjelpe deg i gang

CD Project RED beklager

Noen dager etter lanseringen, mandag morgen, holdt C.D. En offisiell unnskyldning kom fra Project Red. På Twitter erkjente utvikler Cyberbunk at 2077 ikke fungerte som forventet på PlayStation 4 og Xbox One, og at teamet skulle ha vist konsollversjoner før utgivelsen.

CD Project Red tilbyr nå tilbakebetaling til alle som ønsker å kansellere kjøpet av spillet, etter å ha benyttet seg av flere tilbud. Samtidig planla utvikleren store oppdateringer av PlayStation 4 og Xbox One-versjonene i januar og februar neste år og lovet å fikse spillet.

Hav: Cyberpunk 2077s versjoner av PlayStation 4 og Xbox One er dårlige – utviklere beklager nå

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *