Oppdatering av ambassadør Anita Nerkart om Team Norges oppdrag i Singapore

I Team Norges siste nyhetsbrev, Ambassadør Anita Nercard Når vi går inn i andre halvdel av 2021, vises oppdateringer om aktiviteter for norske virksomheter i Singapore gradvis i åpningshjørnet.

Innovasjon I samarbeid med Norge og NBAS støtter den norske ambassaden i Singapore norske selskaper, og som et team fremmer Norge norske konkurransefortrinn, inkludert utenlandsk teknologi, bærekraftig skipsfart og fornybar energi.

Mens epidemier forstyrrer liv og levebrød, fokuserer regjeringer på gradvis gjenåpning, og et lys kan sees i en del av verden ved enden av tunnelen.

Budskapet fra ambassadøren var som følger:

Siden første halvdel av året er bak oss, er jeg sterkt involvert med kollegene mine i planleggingen av andre halvdel. Forberedelsene til SNIC2021, Nordic Green og Norge – Singapore Science Week er allerede godt i gang med mange arrangementer.

Men før det hadde jeg gleden av å snakke med en ung norsk danser på Singapore Dance Theatre – jeg håper de får sjansen til å se showet snart! Jeg ser frem til “Virtual Weekend” -arrangementet på Norsk kultursenter i juli.

Vi er opptatt med oppføringsprosjekter for bedriftsmarkedet, virtuelle forretningsnettverksmøter, nyheter om et pedagogisk samarbeid mellom selskaper i Norge og Singapore, ASEAN-prosjektet med norsk støtte, Asia-Europe Foundation (ASEF) møter og bistand til norske selskaper. Singapore myndigheter.

Vi blir daglig minnet om den økende interessen for Singapore og Sørøst-Asia – det har aldri vært en bedre tid for selskapene våre å fokusere på de store mulighetene i denne dynamiske regionen!

READ  Nicola Sturgeons drøm: Norge snapper uavhengighet fordi landet har 'lojalitet til London' | Storbritannia | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *