Oppkjøp, det vi nå vet om Bruces fremtid og Matt Richie – ukens vinnere og tapere

En uke etter at orkanen i Newcastle traff byen igjen, endte Premier League med seieren garantert for å overleve.

Men nederlaget til United West Ham Det var en subtilitet i sesongen deres: en anstendig start, en tilbakegang, som truet med å undergrave de gode jobbene før de kunne få den jobben tilbake.

Oppgaven i dette tilfellet – revidert til å være topp ti i starten av kampanjen – er nå i sikte for å redde Premier League-livene sine, og nå har de overgått 35 poeng.

Det 18.-rangerte laget har i gjennomsnitt 35,1 poeng i Premier League-tiden, så de kan trenge en ny seier, men i dagens format bør dette ikke være et problem. Et annet poeng vil ta dem til 36 poeng: forsvarsmarginen for det meste av de siste ti sesongene.

Her er vinnerne og taperne denne uken.

Vinnere

United i Newcastle

Uansett hva du tenker på Steve Bruce, Mike Ashley, klubbens potensielle potensielle eiere eller mangel på ambisjon om å overleve, er det en stor lettelse at Macbeth nesten er sikker på å være en Premier League-klubb neste sesong. .

Depresjon ville ha vært ødeleggende for Macbeth da det ville tatt mange år for de dype økonomiske arrene å gro. Dette ville blitt beregnet for Bruce, men tsunamien som fulgte ville ha vært en av deres beste spillere, og hvis det var annen tvil om oppkjøpet – ville det ha vært forbundets beslutning om å megle avtalen. D.

Ikke nødvendigvis basert på håp for neste sesong – det blir en helt annen kampanje på banen igjen med fansen og det første brexit- og infeksjonsoverføringsvinduet – men eliminering ville ha vært en katastrofe.

READ  Paul Merson Tottenham 'verste lag å se i Premier League'

Newcastle United-hovedtrener Steve Bruce ser på etter å ha vunnet Premier League-kampen mellom Newcastle United og West Ham United

Matt Richie

Nok en uke, nok en viral video av Richie. Denne gangen går han for tynn luft da Joe Villac treffer vinnermålet – ytterligere et bevis på Newcastle sitt sterke ønske om å vinne fra amulettene.

I de tre kampene siden han kom tilbake til brettet, har United vunnet to og tegnet en, og hans kvaliteter har vært en sentral del av Newcastle’s renessanse.

Steve Bruce

De grunnleggende problemene som dukket opp i løpet av den dype vinteren av misnøye – og 95% av Chronicle-undersøkelsen ønsket at Bruce skulle fjernes – forsvant ikke. For mange var den tvetydige scenen i andre halvdel ytterligere bevis på problemene som hadde belyst en sesong som burde vært enda mer med spillerne til hans disposisjon.

Men Bruce fortjener æren av å ha blitt gjenopplivet etter Brighton, som var en nikk.

Han mobiliserte laget, og i den beste formen av Saint-Maxim fant han formelen for suksess. Første omgang jobbet for en tee, og han betalte tilbake lojalitet til linjen, mens andre støttet ham da han ble avvist.

Et overlevelsesoppdrag nærmer seg fullføring – og for mange støttespillere er dette irrelevant, med belønningen som en sesong i det varme setet.

Tapere

Alle som leter etter oppkjøpsklarhet

For alle ukens kamper er vi ikke i nærheten av å avslutte raffineringsåret for oppkjøpet i Newcastle.

Paradokset er når det er Nå litt klarhet om hva som skjer om sommeren Og september – da avtalen så ut til å bli gjenopplivet – vet vi ingenting om hvor den er nå.

READ  David Lewis: Michael Arteta sier Defender er et "nøkkel forbilde" for Arsenal-ungdommer Fotballnyheter

Vi vet ikke hvor nær voldgiftsmannen er de nye eierne i Newcastle – med hemmelighold – som pålagt av High Court. Siden Ashley ble gift i den saudiske avtalen, blir andre interesserte advokater utsatt.

Klubben trenger en ny hushjelp hvis vi ikke kjører den samme giftige syklusen igjen de neste 12 månedene. Men alle som hevder å ha en indre vei til det som skjer videre, er mer sannsynlig å engasjere seg i spekulasjoner eller være mer opplyste enn de er.

Det er så mye usikkerhet – og raffineriet er smertefullt og forurenser alle aspekter av klubben. Inntil vi vet hvor det går, vil øyeblikk som vinningen av lørdagen være rask.

Manchester, England - 9. april: Newcastle United-merke og Premier League-logo på fotballtrøyer 9. april 2020 i Manchester, Storbritannia.  (Foto av Visionhouse / Getty Images)
Manchester, England – 9. april: Newcastle United-merke og Premier League-logo på fotballtrøyer 9. april 2020 i Manchester, Storbritannia. (Foto av Visionhouse / Getty Images)

Jonjo Shelvi

West Ham målrettet kapteinen til Newcastle og betraktet ham som en kreativ støttepunkt som ville destabilisere ham. I første omgang ble Shelby oppgradert av Hammers ellers kvelende maskinrom.

Én bestilling og flere feilaktige pasninger resulterte i skuffelsen i første omgang, som ikke delte de to lagene i midwick.

Shelby er en merkelig ting for Newcastle: Bruce stoler på ham, og når han rydder opp, hevder han å være i United-form.

Men stort sett denne sesongen har han savnet et slag i de store kampene, og det er en sak for at Macbeth trenger smidighet til en spiller som Joe Villak.

Jonjo Shelvi fra West Ham United møter Tomas Soosek fra West Ham United under Premier League-kampen mellom Newcastle United og West Ham United.
Jonjo Shelvi fra West Ham United møter Tomas Soosek fra West Ham United under Premier League-kampen mellom Newcastle United og West Ham United.

Dwight Gayle

READ  Man City vs Wolves Live: End, Final Score og Reaction Tonight

Han er nær ved å signere en ny treårskontrakt Men å forlate laget etter skuffende kamper, betyr ikke at en spiller nå er sentral i Newcastles fremtid.

Jolintons mål og tidspunktet for Wilsons retur betyr at han ikke vil ha liten fanfare for å komme tilbake til laget i tide for reisen til Liverpool. United har tydeligvis flyttet for å beholde ham ettersom det gir økonomisk mening for en epidemi som har knust overføringsbudsjettene, men det faktum at en spiller med en treårskontrakt ikke har en begrenset eierandel føles utilfredsstillende.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *