Oppo Band 2: et veldig komplett sportsarmbånd

Oppo Band-tilkoblede sportsarmbånd var allerede et godt produkt, om enn begrenset og raskt overgått av konkurrentene i spekteret av funksjoner. Oppo har returnert til kampen med Oppo Band 2, et mye mer komplett produkt. Den blå og hvite stroppen (men også tilgjengelig i svart) minner direkte om en Apple Watch eller en Huawei Watch Fit. Men pass på, dette er et tilkoblet armbånd og ikke en tilkoblet klokke som lar deg installere applikasjoner og svare på telefonen. Den store 1,57-tommers skjermen er også et godt første punkt for å administrere treningsøktene dine lettere. Men vi er på en glassskjerm og ikke AMOLED. Armbåndet bæres behagelig med sine 33 g og det er mulig å indikere om det bæres på høyre eller venstre håndledd.

En imponerende liste over aktiviteter.

Berøringsskjermen reagerer perfekt, uten noen form for ventetid, og den første overraskelsen er antallet forhåndsinnspilte sportsaktiviteter for å starte treningen. I tillegg til de vanlige aktivitetene som løping, sykling, fotball eller svømming, er Oppo Band 2 ultrakomplett i sin katalog: curling, parkour, gateball, dart, bueskyting… Og til og med for dansere med ballett, jazz, disco ( !), tangoer osv. Armbåndet tilbyr også et bredt spekter av yogaøvelser, samt spesifikke øvelser for kroppsbygging (mage, skuldre, nakke, midje osv.).

I vårt tilfelle prøvde vi jogging, turgåing, fotballkamp og en uke på ski med skiskyting inkludert. Armbåndet oppdager automatisk om du starter en fysisk aktivitet med å gå eller løpe. Og den vil også oppdage pausene, så vel som sluttstoppet. For løping er flere moduser tilgjengelige: Jog, Fat Burn, Endurance eller Interval Run. Armbåndet tar til og med hensyn til nivået ditt: nybegynner, middels, avansert eller ekspert. Og når treningen starter tilbys ulike modulære øvelser.

READ  Food Unions kvalitetsfokuserte innovasjonsstrategi gir resultater med 124 unike produkter sommeren 2021

IMG20230315103513
IMG20230315103507

Alt gikk bra under utøvelse av disse aktivitetene med unntak av vintersport. Varmen fra hanskene utløste tilsynelatende berøringsskjermen hver gang og avbrøt registreringen av treningen: pauser, permanente stopp av treningen og til og med sletting av alle forhåndsinnspilte urskiver. Dessuten er mange urskiver tilgjengelige gratis. Og det er fortsatt mer å kjøpe for noen få euro. Men oppringingsgrensesnittet er fortsatt på engelsk. Skjermens lysstyrke tilpasser seg ikke automatisk, men en knapp på den rullbare menyen gjør det enkelt å bytte mellom lav, middels eller høy lysstyrke.

Screenshot_2023-03-15-10-36-59-32_16275cce99ee92ebf8927a77befbfa79

fullstendige rapporter

Trening eller ikke, Oppo Band 2 registrerer en hel rekke praktisk informasjon: forbrente kilokalorier, hjertefrekvens (gjennomsnittlig og maksimal), de forskjellige fasene av treningen, samt oksygennivået i blodet og nivået av understreke. Armbåndet tilbyr til og med en pusteøvelse og en hydreringspåminnelse. En musikkspiller er også til stede, koblet til det du hører på på telefonen. I tillegg til disse rapportene har armbåndet grunnleggende funksjoner som vær, stoppeklokke, alarm og timer.

Screenshot_2023-03-15-10-37-31-85_16275cce99ee92ebf8927a77befbfa79

Alt dette finner du i applikasjonen knyttet til armbåndet: HeyTap Health i en oppsummeringstabell med mulighet for gjennomgang av dine gamle data. Armbåndet har ikke GPS, men applikasjonen veier opp for fraværet i løpemodus. Og siden en god idrettsutøver bør sove godt, sporer Oppo Band 2 også brukerens søvn med nøyaktige data.

Screenshot_2023-03-15-10-36-42-04_16275cce99ee92ebf8927a77befbfa79

Mer enn 10 dager med autonomi

Når det gjelder autonomien til armbåndet, varer det mellom 10 dager og to uker, avhengig av bruk, og lades opp på bare én time. Oppo garanterer også at en 5-minutters lading kan vare en dag. Noe som er utmerket batterilevetid sammenlignet med alt armbåndet kan tilby.

READ  Twitter jobber med en «Leave Conversation»-funksjon

Oppo Band 2s prislapp på €79 er fortsatt rimelig gitt dens mange funksjoner, selv om det bare er et tilkoblet armbånd og ikke en klokke. Idrettsutøvere, unge og gamle, kan enkelt finne det de leter etter, og produktet kan til og med fungere som en klokke hvis du ikke trenger å svare på telefonen på håndleddet eller installere apper.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *