Oppo og One Plus, er Europa i fare? Merker reagerer og benekter

Én tweet ville vært nok til å snu opp ned på teknologiplaneten. Den tyske journalisten Max Jambor, som jobber i alle medier om Samsung og er veldig pålitelig i disse kunngjøringene, twitret en overraskende nyhet om de to hovedaktørene innen smarttelefonsalg tidligere i uken. «Jeg kan bekrefte det: OPPO og One Plus vil forlate Europa. De vil forlate Tyskland, Storbritannia, Frankrike og Nederland først,» skrev han.

Kunngjøringen skapte stor oppsikt da to kinesiske merker (spesielt Oppo) brukte store ressurser for å komme inn i Europa. Dessuten er problemet i virkeligheten dypere. En juridisk kamp mot Nokia i Tyskland kan tvinge de to kinesiske produsentene til å trekke seg. Telekomgiganten BBK Electronics har slått ut mot merkevarer etter påståtte brudd på patenter knyttet til bruk av 4G- og 5G-signalbehandlingsteknologi. Feilen i saken har allerede ført til at Oppo og One Plus ikke markedsfører produktene sine i landet.

Frykt for beslutninger i andre land «fikk Oppo og One Plus til å tenke på å handle oppstrøms». Ifølge ryktene planla de å forlate Tyskland, England, Frankrike og Nederland. Belgia, Spania og Italia ble spart. Oppo Belgia benektet ryktet i en uttalelse publisert av Business AM: «Oppo og OnePlus er forpliktet til alle eksisterende europeiske markeder. Vi har en god start på 2023 med den vellykkede lanseringen av flere produkter i Europa, med flere produkter senere i år. Som alltid vil OPPO og OnePlus fortsette å gi brukerne mer innovative produkter og bedre service i fremtiden. »

Den samme historien på Oppo Frankrike-siden indikerer at merkene vil fortsette å være på markedet. Men som det kjente ordtaket sier: det er ingen røyk uten ild. Vent og se.

READ  Goldeye 007 kommer snart på Xbox? Kommende kunngjøring av Jeff Group | Xbox One

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *