Oppo Reno 9 er den første smarttelefonen i mellomklassen med 16 GB RAM

Neste uke lanserer Oppo tre nye smarttelefoner for sin nye Reno 9-serie, og vi vet allerede at disse vil være veldig kraftige. En av dem vil være den første i dette segmentet med 16 GB RAM.

For noen uker siden, en gang ble sløret løftet for en god del Neste Reno 9, 9 Pro og 9 Pro + teknisk ark vil være Oppo gjorde det offisielt på et arrangement 24. november. Vi vet imidlertid fortsatt ikke hvor mye RAM hver enhet vil bruke.

I følge en benchmark på Geekbench er det den kraftigste modellen, Reno 9 Pro+. Raskere enn de fleste avanserte smarttelefoner. Faktisk er Snapdragon 8+ den forrige versjonen, bortsett fra Gen 1-brikken Ny Snapdragon 8 Gen 2Enheten er fin Utstyrt med 16 GB RAM.

Reno 9 Pro vil få + 16 GB RAM

Med opptil 16 GB RAM kan Oppo Reno 9 Pro+ konkurrere med de kraftigste Android-smarttelefonene i 2022. Dette er første gang. Bare noen få premium-smarttelefoner hadde rett til så mye RAM. Når det gjelder lagring, kan smarttelefonen tilby ikke mindre enn 512 GB, noe som igjen er ganske sjeldent i dette segmentet.

I tillegg til å være veldig kraftig, skal Reno 9 Pro+ være imponerende på bilder. Den satser på tre kameraer på baksiden, inkludert en 50 MP IMX890 hovedsensor. Det er etterfølgeren til den mer populære IMX766, sett på smarttelefoner som Ingen telefon (1)De Oppo Finn X5 ProDe Xiaomi 12 Eller Huawei Mate 50 Pro. Det vil være en 8MP ultravidvinkelsensor og en 2MP makrosensor.

Så smarttelefonen lover å være veldig interessant. Batteriet er sikret med en akkumulator 4700 mAh kompatibel med 80 W hurtiglading, men vi burde ikke ha rett til trådløs lading. Etter utgivelsen i Kina kan Oppo Reno 9 Pro+ ankomme Frankrike Noen uker senere Reno 9 Pro.

READ  Tilpass karakterene dine på mange måter i Vampire: The Masquerade: Swansong

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *