Oppo Reno 9-serien er offisiell og alle spesifikasjoner er her

Denne siden er oversatt med AI og maskinlæring før den blir gjennomgått av en menneskelig redaktør på ditt morsmål.


(Pocket-lint) – Etter mye lekkasjer og erting, har Oppo endelig avduket hele Reno 9-serien, og nå er de tre nye telefonene offisielle.

Reno 9, Reno 9 Plus og Reno 9 Pro+ er tre telefoner som har mye å tilby Oppo smarttelefonfans, som alle ble lansert i Kina i dag. La oss starte med de grunnleggende modellene.

Det stemmer, modeller. Reno 9 og Reno 9 Pro deler mye, og starter med buede kanter, 6,7-tommers AMOLED-skjermer, FHD+-oppløsning og 120Hz oppdateringsfrekvens.

Pocket-lint video av dagen

Innsiden har imidlertid begynt å endre seg litt etter litt. Reno 9 drives av en Snapdragon 778G-brikke, mens Reno 9 Pro drives av en MediaTek Dimensity 8100-Max-brikke. Basismodellen har maksimalt 12 GB RAM og 512 GB lagringsplass, mens Reno 9 Pro har 16 GB RAM. Den har samme 512 GB lagringsdeksel.

Kameraposisjonen er også annerledes. Reno 9 har et primærkamera på 64 megapiksler og en dybdesensor på 2 megapiksler. Reno 9 Pro har i mellomtiden et hovedkamera på 50 megapiksler, sammen med et vidvinkelkamera på 8 megapiksler – mens begge modellene har det samme 32 megapiksel selfie-kameraet.

Oh, og begge modellene har identiske 4500mAh-batterier og 67W lading.

Men den virkelige moroa starter med Reno 9 Pro+, ikke sant? Telefonen kommer med en 6,7-tommers OLED-skjerm med 120Hz oppdateringsfrekvens, som er vanlig i de fleste flaggskip i disse dager. I midten er et hullkamera med et 32 ​​megapiksel kamera.

På baksiden kommer kameraene i form av et 50-megapiksel primærkamera sammen med et 8-megapiksel ultrabredt kamera. Den sitter ved siden av et 2-megapiksel infrarødt linsepar.

READ  "Vi kan redde planeten ved å kopiere biene," sier Bernard Werber om sin nye roman, The Prophecy of the Bees.

Når det gjelder prosessorkraft, får Reno 9 Pro+ Qualcomms Snapdragon 8 Gen1+-brikke med 16 GB RAM og opptil 512 GB lagringsplass. Batteriet på 4700 mAh kan lades helt opp på bare 30 minutter ved hjelp av Oppos 80W ladeteknologi.

Når det gjelder priser, starter Reno 9 på CNY 2499, mens Reno 9 Pro starter på CNY 3499. De som velger Ultimate må betale en startpris på CNY 3999, men det er i Kina. Ingen internasjonal informasjon er tilgjengelig ennå.

Av Oliver Haslam.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *