Oppo Watch 3 Pro kommer, med en høyytelsesbrikke med lav effekt

Informasjon om Oppos kommende tilkoblede klokker sildrer inn. Heldigvis vil det ikke være nødvendig å vente lenge for å finne ut alt, siden formaliseringen kan finne sted i løpet av bare noen få dager.

Oppo har allerede annonsert at de vil levere all informasjon om sitt nye utvalg av tilkoblede klokker i løpet av sommeren. I følge Digital Chat Station (via PlayFulDroid), nær bransjen, er datoen 10. august som ville vært den som ble valgt av merket for å presentere Oppo Watch 3. Overraskende i den grad at teknosfæren den dagen ikke vil ha øyne bare for Samsung Unpacked 2022-arrangementhvor de nye sammenleggbare smarttelefonene fra Sør-Korea vil bli presentert, så vel som deres galakse 5 klokke.

Uansett lover Oppos Watch 3 og Watch 3 Pro noen bemerkelsesverdige forbedringer. For det første, med et nesten uendret rektangulært format, ville LPTO-skjermen med adaptiv forfriskning være større takket være raffinerte kanter, og ville tillate energibesparelser å oppnås for å maksimere autonomien. Klokkene ville være tilgjengelig i fire farger (svart, sølv, mørk grå og gull) og det ville være en litt forskjellig konfigurasjon avhengig av modell, med en knapp for den ene og en krone for den andre, i tillegg til den åpenbart berøringsskjermen . . Det kan til og med være at det endelig kommer tre forskjellige modeller på utstillingen.

På prosessorsiden, avhengig av modell, kunne vi finne en Qualcomm Snapdragon W5 Gen1 SoC. Som en påminnelse hadde Oppo Watch 2 en Wear 4100 SoC. Det sier seg selv at ytelsesøkningen ville være betydelig. Faktisk er Snapdragon W5 Gen1 opptil dobbelt så effektiv som den gamle Wear 4100, samtidig som den bruker halvparten av strømmen. Mer kraft og lydhørhet, men også mer autonomi, som burde glede alle.

READ  HP VICTUS 16-d0206nf gaming laptop er redusert med €249 på Cdiscount

Noen Oppo Watch 3-modeller kan imidlertid være fornøyd med en litt mindre ambisiøs brikke, nemligApollo 4 Plus fra Ambiq. Imidlertid kan alle integrere avanserte helsefunksjoner, og starter med en pulsmåler som tilbyr en EKG-funksjon (elektrokardiogram).

Annonsering, innholdet ditt følger nedenfor

Annonsering, innholdet ditt følger nedenfor

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *