Opprørere uten grunn: Har tittelseieren tatt vekk Atletico Madrids appetitt? | Atletico Madrid

D.iego Simeon så det hele vakkert, men han så det aldri, og han likte det heller ikke. Klokken var 20.15 tirsdag kveld på M45-motorveisiden av det siste trekket like før halvtid for Atletico Madrids hovedforsvar, og han så hodet til Stan Stefan Mitrovic banke på et innlegg utenfor John Oblock. Hånd og web. De henger igjen etter – og for alle lagene som er trygge, tapte de på den verste siden i ligamesterens divisjon. Det er ikke slik det skal være. Det var ille: også Simeon innrømmet at det var det de trengte. Det var et sjokk, det er det sikkert.

Da de siste Getafe -fansen var her, fløyte de på spillerne sine. Nå sto supportere på halvtid og applauderte da de ledet 1-0 nedover tunnelen. Deretter nevnte en berøringskorrespondent på spansk TV hvordan de uttalte navnet på manageren under press. Som er sant, det er ordet Michael De to andre fulgte: Og . Den kvelden, mot Elke sist mandag, gjorde Getafe 25 minutter verre enn noen kunne huske, ble følelsesmessig skutt, beina skalv og manageren beklaget en “mental blokk”. De dro deretter til Rayo Vallecano og tillot de tre. “Mye skjer, og alt går imot oss,” sa han.

Han kunne si det igjen, så det gjorde han i går kveld. Machels lag tapte de fem første kampene, den første klubben siden Malaga -laget hans for fire år siden. De scoret bare en gang. Nå her slo de Atletico Madrid, det hadde uansett vært stort, men de hadde ikke engang det første eller andre målet for sesongen. Det er ikke engang dem Kan være Slo Simeons team for første gang; Det er dem Var Scoret for første gang mot dem. Det tok opp 20. Sport. Getafe har ikke scoret et mål mot Atletico på et tiår, og vant nå 3-2 i november 2011.

Lag 34-1.

Til slutt så det imidlertid ikke ut til å være mye fornuftig. Faktisk er det noe bra for alle, noe å klamre seg til, noe som kan ha gjort fiaskoen enda mer brutal for Getafe når det gjelder å ta håpet fra dem, og i stedet for døden er den følelsesmessige virkningen dyp “denne sesongen er vant til: du får følelsen du har sett i denne filmen før “og Messell sa etter nok et nederlag til et enkelt mål mot et stort lag etter et 1-0-nederlag mot Sevilla og et 2-1-nederlag i Barcelona. , Berørt Og Skade Ordene han returnerte. “Når det går ille, kommer suksess fra alle sider. Dette er en del av det som skjer med oss,” sa han.

Det som skjedde med dem var at Carlos Alec ble utvist og Atletico vant 2-1, Luis Suarez scoret i det 78. minutt og scoret deretter vinneren på 90. De reagerte: Suarez kom fra en utmerket roterende toppstang og så David Soria gjøre en eksepsjonell dobbel redning. De trengte det. “Målet deres var å få oss til å se virkeligheten,” innrømmet Simeon senere.

Sannheten er, det er ingenting akkurat ennå: “Intensitet, mangel på smidighet, ballen snurret ikke bra, spillet var flatt,” innrømmet Simeon, og det er ikke bare dette spillet. Atletico har ikke scoret i de to foregående kampene, med 0-0 uavgjort mot Athletic og Porto. Det var ikke for sent, men de trengte et mål i andre omgang for å slå Zelda på åpningsdagen. En uke senere mot Elke var det 1-0 uavgjort. De trengte et mål i det 95. minutt Villerial bør trekke 2-2 med to runder. Mot Espanyol vant de 2-1 i det 79. og 99. minutt. Nå gjorde de det samme på 90 -tallet.

Atletico er topp i morges, men Simeon sa: “Vi er ikke der vi vil være.” Noe mangler. Klarhet, til å begynne med. Til og med en følelse av kollektiv skjebne. Forrige sesong stolte de på sene mål-det var noen slike innkjøringer-alltid på kanten, Jeg gjør det på den harde måtenMen, dette var ikke tilfelle da. Det kan være det beste laget Atletico hadde, det beste i Spania, men det føles fortsatt ikke som et lag, (om) tilpasningsprosessen er fortsatt nødvendig, en mental tilstand må fortsatt skli. Det er flere stykker enn noen gang før, og Simeon leter fortsatt etter en måte å passe dem alle på. Den milde følelsen er at han prøver veldig hardt, formene endrer seg og ennå ikke er helt dannet – selv om man kan se dyder i variasjon.

Marcos Laurent er uten tvil den mest avgjørende spilleren League Forrige sesong, men han ble flyttet til forskjellige roller samtidig. Lav flyt eller kreativitet og sårbarhet har aldri eksistert før. De har spilt tre og en fire, fullback og uten dem. Cunha scoret ikke eller startet. Jono Felix ble utvist mot utøveren og dommeren sa at han var gal. Suarez virket treg, men så gjorde han det noen ganger forrige sesong. Skader: Coke, Thomas Lemer og Jeffrey Condocbia forsvant tirsdag kveld. Rodrigo de Paul var imponert, men begynte aldri. Det er Antoine Griezmann, han ble klemt foran, foran og på midten, men scoret fortsatt ikke, eller hadde et skudd mot målet. Atletico scoret ikke selv da han var på banen.

“Dette er et nytt Atletico, dette er ikke det han etterlot,” understreket Simeon og understreket et viktig poeng som hadde blitt oversett. Greissman var ikke den samme spilleren han var da han dro, denne Atletico holdt ballen høyt, koblet mer til og spilte nærmere enn det målet. Eller i det minste burde de være det. Det er det Suarez vil, sier Simeon og uruguayaneren Forrige sesong var drivkraften for dem å bytte til banen. I andre halvdel av tirsdag kveld, kanskje for første gang, fikk Suarez nettopp det. “Han har kanskje ikke andre ting, men når han er der, er han en av de beste i verden,” sa Mario Hermoso.

“Du snakker alle om fremtiden. Vel, jeg kan forklare den prosessen,” sa Simeon, og det gjorde han. Ikke bare med Atletico, men også Getafe med alle, egentlig.

Brann: Registrer deg og motta vår daglige fotball -e -post.

Cunha kom for lenge siden og fra OL. Han kom til Korea først, men så gikk han med landslaget i to uker, og nå begynner han å gjeninnføre seg med drama. Suarez kom til slutt, og da han begynte å øke farten måtte han gjøre det [knee] Ryddet opp. Tilsynelatende gikk det tilbake på produktet hans. Jeg sa at vi skulle holde oss nær det området, sier Simeon. “Jeg husker ikke at Jono Felix startet en kamp om fire måneder; han er nær fullstendig frisk fra et ankelproblem, men det er ikke det beste produktet. Antoine kom tilbake til Atletico. Vi er heldige som er der, jeg har ingen tvil om at han vil oppfør som vi tror. Vi må jobbe, vente, være klar … Noen tar Suarez av i dag, han scoret to mål.

“Gjerningsmannen er tilbake,” sa han Titler. “Suarez er det han er igjen,” la Simeon til. Atletico trengte det. De må endre seg fremfor alt annet. Det er noe lite, abstrakt som ikke er det samme nå, som varer i noen tapte appetittreferanseanalyser. En sult kan våkne igjen etter hvert som en tiår lang strøm kommer til en slutt. Et blikk inn i virkeligheten av angst, en påminnelse om hvor lett alt dette kan tas tilbake.

Hurtiginnføring

La Liga, 21.-23. September

Forestilling

tirsdag Getafe 1-2 Atletico, Lavande 0–2 Zelda, idrettsutøver 1-2 Rayo Vallecano

onsdag Espanyol mot Alves, Sevilla mot Valencia, Real Madrid mot Mallorca, Villarreal mot Elsie

Torsdag Granada mot Real Sociedad, Osasuna mot Real Betis, Cadiz-Barcelona

Takk for kommentaren.

“Vi trenger en holdningsendring i første halvdel av kampen,” sa Hermoso. “Det er ikke mulig å gå fra første omgang til andre omgang ugjenkjennelig. Vi vet ikke hva som skjer i begynnelsen av kampen, holdningen, forberedelsen, studiet av spillet … Jeg tror det er holdningen. Vi har kvaliteten til å snu spill, men det kommer dager da det blir vanskelig å gjøre det.

Alt dette krever en annen reaksjon: kanskje å være mestere endrer sannheten, fjerner følelsen av opprør eller misjon. “Nei, nei,” insisterte Hermoso. “Du ønsker å få den belønningen tilbake. Folk sier at du er lei av å vinne: det er løgn. Alle må vinne, løfte trofeer, men mange ting må skje først for at det skal skje. Lyst til å bevise. Vi har ikke vist det nå, men jeg kjenner hver mann i garderoben. Jeg vet at de vil endre dette, og de vil definitivt gjøre det fordi det er det vakreste i fotball og liv.

READ  Dustin Fourier beseiret Connor McGregor 3 i første runde på UFC 264

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *