Oppstartsbedrifter fra Kambodsja, Malaysia, Sverige og Danmark har vunnet globale lanseringspriser

Vinnerne av den tredje globale finalen av Global Startup Awards er nå kunngjort. Global Launch Award, The Verdens største uavhengige oppstartsøkosystemkonkurranse Prisen ble grunnlagt i 2012 i København, Danmark, og har blitt tildelt selskaper som Ubat, Gentesk, Supercell, Turbine og Grop det siste tiåret.

Finalistene i turneringen var de regionale vinnerne av 2019-sesongen:

Nordic Launch Awards (Finland, Danmark, Island, Norge og Sverige)
Central European Opening Awards (Østerrike, Bulgaria, Tsjekkia, Kroatia, Ungarn, Polen, Romania, Serbia, Slovakia og Slovenia)
Sør-europeiske åpningspriser (Kypros, Frankrike, Hellas, Italia, Malta, Portugal og Spania)
Euro Asian Opening Awards (Armenia, Aserbajdsjan, Hviterussland, Georgia, Moldova, Russland, Tyrkia og Ukraina)
Sørøst-Asia (ASEAN) lanseringspriser (Brunei, Kambodsja, Indonesia, Laos, Malaysia, Myanmar, Filippinene, Singapore, Thailand og Vietnam) og
Sør-Afrika åpningspriser (Angola, Botswana, Den demokratiske republikken Kongo, Lesotho, Madagaskar, Malawi, Mauritius, Mosambik, Namibia, Seychellene, Sør-Afrika, Swaziland, Tanzania, Zambia og Zimbabwe)

Den dekker alle 47 land fra Afrika, Asia og Europa.

Juryen, som representerer 39 fagpersoner fra forskjellige bransjer og 24 land, rangerte hver finalist i henhold til informasjon mottatt direkte fra finalistene. Resultatene av juryrangeringen ble kombinert med resultatene fra folkeavstemningen, som nesten 18 000 mennesker deltok på.

I tiden før Kovil ble de globale store finaler fysisk organisert i Kuala Lumpur, Malaysia og Changsha, Kina, men på grunn av epidemien ble denne versjonen sendt online.

Utlysningen av vinnerne fant sted ved sentraleuropeisk tid på ettermiddagen, mens invitasjonen til finalen og interessenter bare var forhåndsarrangert i den virtuelle verden av miljøtoppmøtet Virpelas Avatar-baserte. Disse deltakerne hadde også muligheten til å ta opp korte 1: 1 videomøter med hverandre på Improm My-plattformen.

Grunnleggerne av Global Opening Awards la til:

Kim Ballet, Medstifter og administrerende direktør sa: “Det geografiske mangfoldet til globale vinnere gjenspeiler den globale trenden med nye økosystemer i Asia og Afrika som er i stand til å forstyrre neste generasjon oppstartsbedrifter utenfor hjemmemarkedet. Samlet sett har vi sett på Global Initiative Awards fra 2012 til i dag et globalt skifte fra et nasjonalt orienteringsoppstartsøkosystem til et globalt sammenkoblet økosystem. Vi ser grenseoverskridende investeringer, oppstarten utvides til markeder, som tidligere ikke gjaldt, ”sa han.

Peter Cowax, Medstifter og vennlige ledere sier: “Å finne og koble fremtidige designere fra hele verden – dette har vært vårt oppdrag siden vi startet konkurransen, som allerede har dekket 105 land i Afrika, Asia og Europa siden 2021. De 9 vinnerne som ble kunngjort i dag representerer kremen av deres innledende økosystemer valgt fra mer enn 20 000 kandidater i 3 runder nasjonalt, regionalt og globalt, slik at de virkelig fortjener anerkjennelse og ros. ”

READ  SNK annonserer et nytt kapittel, og ledetrådene beviser det

Vinnere fra 98 globale finalister i 9 kategorier:

Beste nykommer: Fundament (Ungarn, Central European Opening Awards)

TrustCain bygger lovlig tillit blant selskaper med digitale kontrakter, retten til å signere bekreftelse og avviklingsautomatisering. Utviklet av advokater, forretningseksperter og IT-sikkerhetseksperter.

Kerkeli Romhani, Administrerende direktør og medstifter sa: “Det er veldig utfordrende å gi digital tillit, digital transformasjon i det juridiske feltet for små og mellomstore bedrifter. Alle kan si det. 2019 var året vi kom inn i lyset etter 2 års produksjon og viste hva vi kan gjøre, og denne prisen for beste nykommer er en stor ære for oss for den prestasjonen! Også innen 2020 har vi oppnådd 30 ganger veksten i brukerbasen vår, og den har blitt en av de raskest voksende oppstartsbedriftene i regionen. Dette er det som beviser at den beste nykommergaven virkelig er verdig. ”

James Nakagawa, Strategi for familieinvesteringskontorer og BizDave, medlem av Global Jury Board fra Japan, sa: ”Innovasjon har alltid vært virkelig global, og det er godt å se et bredt utvalg av nyetableringer som får global oppmerksomhet og respekt. Alle de globale finalistene minner meg om hva Henry Ford sa: «En konkurrent som skal fryktes bryr seg aldri om deg, men gjør alltid sin egen virksomhet best.» Hvert år viser finalistene til Global Opening Awards dette poenget. ”

Årets start: Plio Technologies (Danmark, Nordic Launch Awards)

Plio er en forretningsutgiftsløsning som gir ansatte med smarte betalingskort som gjør det mulig for dem å kjøpe varer som trengs for jobben.

Martin Rune Hawkser, Administrerende direktør for det danske innovasjonssenteret, et medlem av Global Jury Board fra Kina, sa: “Som leder vil du kutte ned på brev og bruke mer tid på ekte innhold for teamet ditt. Plio tilbyr deg en enkel løsning. Jeg er spent på produktet, i det minste ikke hvordan de målte virksomheten – de gjorde det bra, og jeg håper de har mye mer å oppnå. ”

Xavier Sarras, En av grunnleggerne av 4B Capital, et medlem av Global Jury Board i Tyskland, sa: “I løpet av de siste fem årene har den globale lanseringen av Fintech hatt en enorm vekst. Dansk er ikke noe unntak, der økosystemet har blitt mye mer avansert og kraftig sammenlignet med størrelse. Plio ble født inn i dette økosystemet. Produktet deres løser et gammelt, men fortsatt relevant problem for kundene, og gjør det stilig og brukervennlig, noe som gjør det vanskelig å konkurrere. Også deres vekst og evne til å fortsette å vokse er interessant. Dette er grunnen til at Plio fortjener å vinne årets åpningsdivisjon. ”

READ  5 spørsmål om James Webb, det største og kraftigste teleskopet som noen gang er sendt ut i verdensrommet

Årets grunnlegger: Kengo Gidora (Kambodsja, ASEAN Launch Awards)

Kengo Etablert Archipudi Ethvert formål er å hjelpe bønder gjennom finansielle tjenester. De er redaktørene for landbruksforsyningskjeden fra de tidlige stadiene av dyrking til avlingshandelen.

Agripudi er et landbruksteknologiselskap født i 2016 med visjonen om å jobbe som en «stopp» -løsning for all hodepine hos bønder i utviklingsland. Fra finansiering av tilførsler fra landbruket og avlingskjøp til landbruksrådgivning, dekker Agribudis alt under ett tak. I løpet av de siste fire årene har vi vært i stand til å gjøre betydelige fremskritt mot vårt oppdrag om å forbedre bøndenes økonomiske status og livskvalitet, og vi er stolte av å bli tildelt i kategorien «Best Founder» for mange mulige nominasjoner. Denne prisen inspirerer oss mye og øker vår tillit til å gå lenger og videre og utvide våre tjenester over hele verden, ”sa Kengo.

Årets investor: Kobe Partners (Malaysia, ASEAN Launch Awards)

Kobe Partners er et av de første venturekapitalfirmaene med regional tilstedeværelse i Kina, Hong Kong og ASEAN, med 1,1 milliarder dollar i eiendeler under forvaltning. Med hovedkontor i Shanghai og Kuala Lumpur, støtter selskapet gründere fra de tidligste stadiene av utviklingen og fokuserer på fremvoksende og fallende markeder. Kobe ble grunnlagt i 2002 og har samlet inn over 13 fond, investert i mer enn 250 nyetableringer og har vokst til ti kontorer i Bangkok, Beijing, Ho Chi Minh-byen, Hong Kong, Jakarta, Kuala Lumpur, Manila, Shanghai, Singapore og Tokyo. . .

Beste akselerasjons- / inkubasjonsprogram: Axelio (Åpningspriser for Frankrike, Sør-Europa)

Axelio er en uavhengig europeisk akselerasjonsplattform dedikert til virksomhetsteknologi og SAS startups, eid av et konsortium på mer enn 60 gründere og internasjonale ledere og støttet av det franske Tech Acceleration Fund. Axelio retter seg mot P2B-oppstart og innovasjonsprosjekter i nøkkelgrupper, og gir gründere, funksjonell og økonomisk hjelp til grunnleggere og gründere for å akselerere veksten.

Beste kollega sted: Verksted17 (Sør-Afrika, Sør-Afrika åpningspriser)

READ  Garmins Instinct Crossover er en analog smartklokke og

Workshop 17 skaper ikke bare arbeidsplasser; De forbinder mennesker og bedrifter, og gir samarbeid mellom gründere og fagpersoner, beredskap og vekst utover litt magi. Leietakere booker ikke bare arbeidsplassen; De blir med i den rike gropen av intelligens, nettverket av muligheter, smeltedigelen for ekspertdeling av ferdigheter.

People’s Choice – Start: Soundbox (Danmark, Nordic Launch Awards)

Med mer enn 50 000 produkter solgt i mer enn 40 land, produserer Soundbox høye, bærbare og trådløse høyttalere på konsertnivå og høy levetid, inkludert utskiftbare batterier og ytelse-klare mikrofon- og instrumentinnganger på markedet.

People’s Choice – Individuelt: Sarah Rajapli (Aserbajdsjan, Euro Asian Opening Awards)

Sarah er en prisbelønt sosial gründer basert i Aserbajdsjan. Putta var grunnleggeren av Art & Sweets, den første sosiale organisasjonen som promoterte jobbmuligheter for kvinner med spesielle behov.

«Sarah har vært aktivt involvert i gründerøkosystemet i mange år, med fokus på sosiale utfordringer og marginaliserte grupper. Hennes arbeid og engasjement skal være et godt eksempel for mange. Vi er stolte av oss alle!» Sa Attila Sundor, styreleder i MeOut Group og medstifter av Euro Asian Startup Awards.

Foto: Salmers Ventures

People’s Choice – Innledende miljøtilhenger: Malin Fridiofson (Sverige, Nordic Launch Awards)

Malin Fridiofson Tech er styreleder for kvinnestyret i Göteborg og prosjektleder ved oppstart Norge.

Malin sa: ”Det tar en landsby å utvikle en vellykket oppstart – og å ha en plattform som Global Startup Awards er en fin måte å gjøre den metaforiske landsbyen til en global. Jeg er stolt over å spille en liten rolle i å forbedre det globale oppstartsøkosystemet og ha muligheten til å få kontakt med gründere fra hele verden. ”

Global Innovation Agency, 2020 Innovation Center Denmark, Spacenet, Virbela, Forecast, Livetech, Sahara, Goodville, Vauxfonton, Danish Green Investment Finance Department, Technology Innovation and Digitalization, Ministry of Internationalization And Italian Ministry of Cooperation, Italian Trade Agency, Texstars Italia, Combagnia San Paulo, I3B, Fontacion CRT, OGR Torin.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *