Opptil €20,30 per visning: Har kino blitt en luksus?

Nederst på rangeringen finner vi Le Stockel kinoer i Woluwe-Saint-Pierre (8 euro per billett), Ciné Centre i Rixensart og L’Etoile i Jodoigne (7 euro per billett). Tre rom ble administrert av Alexandre Kasim.

For ham er denne unike og demokratiske gaven åpenbar. «For meg ser vi først og fremst på antall besøkende på ulike teatre i løpet av året og prioriteringen er å opprettholde, stabilisere eller øke besøkstallet før man kun tenker på kassen i kassen.«, forteller han oss.

«Tanken er å gjøre kinoen tilgjengelig for flest mulig, uten å straffe store familier og folk med lav inntekt.«, legger operatøren til.

På disse kinoene med stor skjerm er det færre utvalg og visninger for hver film, og publikums tilnærming er forskjellig. Men Alexandre Kassim fokuserer på sjarmen og familiesiden til de vakre rommene.

«Vi tilbyr kvalitet gjennom unike rom som alltid er udelte for å maksimere tilbudetHan hevder, Den lar publikum alltid være i det samme unike og magiske rommet, og naturlig nok er vekten balansert«.

READ  Ikke glem teksten: En kandidat på Nagui-scenen nekter å synge ordet "jomfru".

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *