OSI beskytter eiendommen i Herkimer County ved siden av Adirondack Park –

Open Space Institute (OSI) har kunngjort sitt siste anskaffelse av mer enn 3300 dekar land i byene Salisbury og Norge i Herkimer County. Landet består av løvvedskog, barskog og våtmarker som vil bli beskyttet av OSI, og utvider sin regionale forbindelse til landet de beskytter.

Den bortskjemte eiendommen, som ligger i utkanten av den sørvestlige grensen til Adirondack Forest Reserve, inkluderer Spruce Creek, samt 900 dekar våtmarker som finnes i vannskillet som gir drikkevann til byen Little Falls. Eiendommen «Spruce Creek» får navnet sitt fra bekken som går gjennom området på 3 387 mål og er en biflod til East Canada Creek som ender i Mohawk-elven. Dette gjør anskaffelsen av OSIs eiendom avgjørende for å beskytte drikkevannet fra våtmarker.

Eiendommen ble kjøpt for 3 millioner dollar fra Datum 9 Forestry LLC, og utvidet effektivt antall beskyttede villmarksområder i det østlige USA og hjalp til i kampen mot klimaendringene ved å vise fordelene med land for vann. drikke- og dyrelivsmiljø. Å bevare OSI her vil forbedre naturens tilkobling mellom disse beskyttede landene og øke den totale tilgjengeligheten av beskyttede land for rekreasjon.

Kim Elliman, OSIs administrerende direktør, og NYS DEC-kommisjonær Basil Seggos, hadde henholdsvis følgende å si om oppkjøpet:

“Den permanente beskyttelsen av denne store eiendommen representerer en bevaringshjemmeside ved at den sikrer en ren vannkilde, beskytter naturens habitat, skaper ekstra plass for rekreasjon og lagrer karbon for å bekjempe endring. klima, ”sa Kim Elliman.

“Å beskytte disse 3300 dekar skogmark i Adirondack Park gir utallige fordeler for vårt felles miljø og ivaretar denne kritiske økonomiske ressursen i generasjoner framover. Jeg gratulerer OSI med dette viktige landoppkjøpet og dets fortsatte arbeid som vår partner for å beskytte New Yorks skogressurser og handle for å bekjempe klimaendringer og bidra til å sikre rent drikkevann for samfunnene våre. ” Kommisjonær Basil Seggos sa.

READ  Return to the Moon: oppskytingen av NASAs megarakett truet av en storm

Eiendommens størrelse, beliggenhet og hjem til et bredt utvalg av dyreliv gjør det til et ideelt friluftssted for offentlige stier. Den tilstøtende Ferris Lake Wild Forest-eiendommen har for øyeblikket merkede stier, noe som gjør potensialet for fremtidig stiutvikling på OSIs Spruce Creek-eiendom et alternativ som vil gi nye turmuligheter.

Redaksjonell stab

Redaksjonell stab

Historiene som er signert av Almanacks redaksjon kommer fra pressemeldinger og andre meldinger.

Send nyheter og historieideer til Almanack Editor Melissa Hart på [email protected]

Vis alle innlegg avLegg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *