OSI kjøper Spruce Creek | Adirondack Explorer

OSI Property i Spruce Creek, desember 2020 Fotokreditt: Bob Stone, med tillatelse fra Open Space Institute

Av Mike Lynch

Open Space Institute har kjøpt 3.387 dekar like utenfor den sørvestlige grensen til Adirondack Park i Herkimer County byene Salisbury og Norge.

Spruce Creek-eiendommen er oppkalt etter en bekk som renner gjennom landet og er en biflod til East Canada Creek og til slutt Mohawk River. Eiendommen inkluderer flere miles av Spruce Creek og nesten 900 dekar våtmarker.

OSI kjøpte Spruce Creek-eiendommen for $ 3 millioner fra Datum 9 Forestry LLC, og planlegger å selge den til staten, kunngjorde den. Ti dekar av eiendommen vil bli lagt til som et tillegg til Ferris Lake Wild Forest, og det gjenværende landet vil bli konvertert til en ny statsskog, ifølge en pressemelding.

Inntil det skjer, vil OSI gjøre Spruce Creek-eiendommen åpen og tilgjengelig for publikum for fotturer, fiske, kajakkpadling, båtliv, dyreliv og naturfotografering.

Å beskytte dette landet «sørger for en ren vannkilde, beskytter habitat for dyrelivet, skaper ekstra plass for rekreasjon og lagrer karbon for å bekjempe klimaendringene,» sa Kim Elliman, OSIs administrerende direktør, i en utarbeidet uttalelse.

Cirka 25 prosent av landet er våtmarker, som gir habitat for plante- og dyrearter og filtrerer regnvann før det drenerer ut i Mohawk-elven.

Eiendommen er hjemmet til hvithalehjort, svarte bjørner, bobkatter, elverotter, bever, mink, blandet hare, røde rev, grårev, fiskere, martinfuruer og rufsete ryper.

READ  Manchester United-nyheter da Solskjær snakker om Haaland, Grealishs krav og Klopps opptak til tittelen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *