OSS. Det er vondt å være konservativ ‘fordi TV-verten våknet | Verden | Nyheter

Fox News-programleder Brian Kilmeet inviterte spaltist og tidligere diplomat Dave Seminara til å diskutere hvordan amerikanske selskaper bøyer seg for politisk press. Samtalen ble drevet av at Coca-Cola ga stemme til de nye lovene om stemmegivning i Georgia, som ble fremmet av republikanerne og deretter prøvde å boikotte selskapet. Paret analyserte den “kulturelle revolusjonen” som fant sted før dem, da den tidligere diplomaten sa at det var “vondt å være konservativ”.

Når han diskuterte hvordan selskaper blir politiske, sa Fox News-verten Brian Kilmeid: “[People are pandering] Til venstre ble jeg stemplet som homofil eller ikke grønn nok, eller våken nok.

“For å gi et eksempel, klager en Twitter-tilhenger med 29 følgere at” The Daily Wire sprer homofobt og transofobt innhold “.

“Du tror kanskje dette er lett å finne [a load of people] Å fordømme det [if it was]. ”

Herr Seminara sa: ”Det trenger ikke mye i disse dager, ikke sant?

“Du kan faktisk komme med en klage, og så får du plutselig et selskap som er klar til å ta i bruk reklamekampanjen.

“Det som står om ytringsfriheten er at vi er i Brian en trist affære.

“Du vet at vi er midt i denne kulturelle revolusjonen, og det er vondt å være konservativ nå fordi du har politikken til å dominere livene våre på alle livssfærer.

“Vi i utgangspunktet venstreorienterte vekket politikk knuste halsen på alle livssfærer.”

Georgia Voting Act introduserer nye regler for å stemme i staten.

Ytterligere begrensninger har blitt innført for ikke-fremmøte stemmesedler – personer som stemmer på vegne av andre mennesker – ved å overlevere mat og vann i den rekkefølgen det nå blir sett på som en forseelse.

READ  Jubilación Jubilación en 2021: ¿Cuáles son los requisitos para acceder a este soporte?

I likhet med lastebiler er bærbar stemmegivning i utgangspunktet forbudt, og det er veldig vanskelig å forlenge stemtiden i tilfelle et problem da flere kriterier må oppfylles.

Kritikere har hevdet at disse reglene blokkerer vanlige velgere og skjerper stemmeprosessen siden forrige valg i USA, da stemmeseddelen oppstod.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *