«Over 30 Broken Bones»: Skuespiller Jeremy Renner åpner opp om helsen sin

Det er tre uker siden Jeremy Renner ble innlagt på sykehus etter en kollisjon med en snøfrisør. Etter å ha blitt rullet av enheten, fikk skuespilleren brysttraumer og andre voldelige skader.

Med mer enn 20 millioner følgere på Instagram, kommuniserer tolken av karakteren til Hawkeye på kino regelmessig om utviklingen av helsen hans og publiserer bilder av bedring.

Jeremy Renner, som ble løslatt fra sykehuset for noen dager siden, ga noen nyheter på sosiale nettverk og ga noen detaljer om hva han opplever for øyeblikket. Så det vet vi at skuespilleren har «Mer enn 30 brukne bein» I kroppen… men det hindrer ham ikke i å være god og positiv. «Født ut av en tragedie for hele familien min, fokuserte den raskt på enhet og kjærlighet», Han skriver. «Disse beinene helbreder og blir sterkere ettersom kjærlighet og bånd med familie og venner blir dypere.»

Stjernen benyttet også anledningen til å si takk «Alle for hans meldinger og hans oppmerksomhet til familien min og meg.».

I løpet av få timer var en allment hørt hilsen, utgivelsen allerede der «Som» Mer enn 2,2 millioner ganger

READ  På bursdagen til Rani Mukherjee kunngjorde fru Chatterjee en ny film, Vs Norge, som er en av hennes viktigste filmer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *