Overhode etter knivangrep utenfor Paris – VG

Fransk politi sier at en mann er drept i det som ser ut til å bli halshugget i utkanten av Paris. Den mistenkte ble skutt av politiet. Terroretterforskning har startet.

Hendelsesforløpet er ikke klart:

AFP rapporterte like etter klokka 18.30 fredag ​​kveld at en mann hadde blitt halshugget og en mistenkt skutt av politiet i en forstad nordvest for Paris.

I følge politiets kilder ble en person knivstukket og ikke halshogd, rapporterte Reuters opprinnelig. Etter det ble personen halshugget, opplyser politikilder.

I følge Reuters sier fransk politi at angriperen ble skutt, men nyhetsbyrået AFP rapporterte at han var alvorlig skadet.

Må ha vist karikaturer

Nyhetsbyrået rapporterer at hendelsen fant sted i Conflons-Saint-Honorine, en forstad til Paris. Fransk politi skriver på Twitter at det er en hendelse i området og oppfordrer folk til å holde seg borte.

En talsmann for fransk politi sier at offeret ved rettssaken var en ungdomsskolelærer, skriver Reuters.

Reuters skriver at politibetjenter sier at læreren viste karikaturer av Mohammed i klassen. I følge Parisere Bevis viste forfatterkarikaturer om et foredrag om ytringsfrihet.

En terroretterforskning er i gang

Ifølge Le Parisian skjedde hendelsen i nærheten av en skole, og offeret sies å være lærer. Politiet fant den mistenkte med en kjøkkenkniv, han prøvde å stikke av, skriver de. I følge Le Parisian nektet mannen å legge ned våpenet og ble senere skutt av politiet.

Reuters skriver at PNAD, Frankrikes antiterroroffiser, etterforsker hendelsen. Ifølge AFP / NTB / Ritzau sier politiet at de etterforsker hendelsen som «et drap assosiert med en terrororganisasjon».

Innenriksminister Gerald Durman, som besøker Marokko, kommer tilbake til Paris kort tid etter å ha holdt samtaler med statsminister Jean Costex og president Emmanuel Macron, ifølge NTP-kontoret.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *