Overwatch 2 vil ikke lenger blokkere spillere med forhåndsbetalte telefoner

Blizzard aktiverer bekreftelse av telefonnummer på nytt for forhåndsbetalt. På grunn av dette kan Overwatch 2-spillere endelig spille.

Spillere med en forhåndsbetalt telefon kan Endelig spille Overwatch 2. En samfunnsansvarligActivision Blizzard kunngjorde endringen for noen dager siden, og snudde en overivrig beslutning om å bekjempe frustrasjon og gjøre det vanskeligere for nye spillere å bryte seg inn i spillet. Denne prosessendringen ble introdusert i den siste oppdateringen og trer i kraft umiddelbart.

Blizzard aktiverer bekreftelse av telefonnummer på nytt for forhåndsbetalt

Før den tidlige tilgangsperioden for gratis-å-spille-spillet, som ble lansert 4. oktober, ga Blizzard ut flere modereringsverktøy rettet mot å forhindre juks og smurfing. Blant disse instrumentene, plikt Fyll inn telefonnummeret. Nummerverifiseringsprosessen via SMS fungerer ikke på forhåndsbetalt, noe som faktisk var en god idé da svindlere og troll lett kan få tak i en forhåndsbetalt plan enn en tradisjonell plan. Dessverre forhindret dette helt legitime spillere fra å få tilgang til spillet.

Blizzards andre modereringsverktøy er aktive. Hver spiller Overwatch 2 Telefonnummeret må være knyttet til deres Battle.net-konto for å spille, og nummeret kan ikke kobles til noen annen konto. VOIP, Wi-Fi, kun tekst og telefontjenester kan ikke brukes Nettsted Du kan droppe ideen om å bruke det gamle Google Voice-nummeret ditt for å bekrefte nummeret, for eksempel. Hvis du allerede har spilt den første Overwatch, trenger du ikke frykte denne bekreftelsen via SMS. Andre modereringsverktøy som er i bruk inkluderer lydtranskripsjon for stemmediskusjoner og automatisk analyse av transkriberte tekster.

På grunn av dette kan Overwatch 2-spillere endelig spille

Å starte Blizzards første førstepersonsskytespill er ikke lett. I tillegg til å sette brukere på sidelinjen med forhåndsbetalt, ble flere tusen mennesker ofre for et massivt DDoS-angrep som involverte utålmodige spillere. Bugs ødela denne flotte festen under tidlig tilgang, med gjenstander og mynter som forsvant, fraksjoner ubefolket og andre områder utilgjengelige. Etter en stund, snøstormen Han annonserte premiene til spillerne må tilgi.

READ  Nærmere 22 millioner, avslutte applaus for PS4 snart?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *