På bildene: Spanias rekord Tusenvis av mennesker fanget i snøstormen Spania Nyheter

En kontinuerlig snøstorm har feid store deler av Spania med 50 års rekordmengde snø, stoppet trafikken og fanget tusenvis i biler eller togstasjoner og flyplasser.

I Madrid implementerte myndighetene et rødt varsel for første gang siden systemet ble vedtatt for fire tiår siden og oppfordret militæret til å redde folk fra fangede biler på alt fra små veier til byens hovedveier.

Det spanske militæret hjalp dusinvis av bilister som strandet på motorveier utenfor Madrid lørdag.

Den militære beredskapsenheten slapp fangede biler, varebiler og lastebiler og forårsaket snøstormer å prøve å rydde veier.

Fredag ​​opplevde Madrid sitt tyngste snøfall siden 1971, med AEMET meteorologiske byrå som beskrev det som «eksepsjonelle og ofte historiske» forhold forårsaket av orkanen Plomina.

Likene til en mann og en kvinne ble gjenopprettet av den andalusiske regionale beredskapstjenesten etter at bilen deres ble vasket bort i en oversvømmet elv nær byen Fungirola.

En 54 år gammel mann har dødd under tung snø i Madrid, har innenriksdepartementet sagt. En hjemløs mann er død av hypotermi i den nordlige byen Zaragoza, opplyser lokalt politi.

READ  Her er noen sitert i stedet for Theory Luthers ... og han er ukjent for RTBF-publikummet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *