På bursdagen til Rani Mukherjee kunngjorde fru Chatterjee en ny film, Vs Norge, som er en av hennes viktigste filmer.

Zee Studios og Emme Entertainment har gått sammen om skuespilleren Rani Mukherjees neste film Ms Chatterjee Vs Norway.

Ansett for å være historien om en mors krig mot et helt land, blir filmen regissert av Ashima Sipar, som også er kjent som Mere Abba Ki Maruti. Mukherjee, som fylte 43 år søndag, sa at kunngjøringen gjorde bursdagen hans spesiell.

Skuespilleren sa at Chatterjee vs Norge er en av de viktigste filmene som har vart i 25 år av karrieren hennes. Hun fikk sin skuespillerdebut i 1996 med Raja Ki Aayegi Bharat.

“Jeg startet karrieren min med Raja Ki Aayeki Barat, som var kvinnesentrert, tilfeldigvis i løpet av mitt 25. år. Jeg kunngjør en film med fokus på en kvinnes vilje til å kjempe mot alle problemer og erobre et land.

“Fru Chatterjee vs Norge er historien om ekte menneskelig regresjon. Det er en film dedikert til alle mødrene der. Det er virkelig et av de mest fantastiske manusene jeg har lest på lenge. Jeg bestemte meg for å gjøre denne spesielle filmen umiddelbart, “Mukherjee sa i en uttalelse.

Skuespilleren ble sist sett på storskjerm i actiondramaet Mardani 2 i 2019 og legger opp til utgivelsen av Bundy Aur Popli 2 neste måned.

Mukherjee sa at han var glad for å samarbeide med Emmy Entertainment’s filmskaper Nikhil Advani, som han har kjent siden hans gjennombrudd Kuch Kuch Hota Hai (1998), hvor han jobbet som assisterende regissør for å åpne regissør Karan Johar.

“Jeg er glad for å ha Zee Studios samarbeidet med dem om dette kraftige manuset. Jeg ser frem til å gå sammen med regissøren min Ashima Zipper. Visjonen for denne filmen og formålet med dette prosjektet har virkelig tatt meg ned,” la han til.

READ  En Land Rover, stien rundt Royal Marine Pierce og Windsor Castle

LES OGSÅ: Tahira Kashyap graver seg i ‘dratt jeans’ og viser ‘skallethet’ i en bikini

Foreløpig, i pre-produksjonsfasen, forventes filmen å gå opp ovenpå snart.

Relaterte historier

Emran Hashmi spilte nylig i Mumbai Saga.
Emran Hashmi spilte nylig i Mumbai Saga.

Oppdatert 21. mars 2021 13:58 IST

  • Skuespiller Emran Hashmi har alltid satt av sitt personlige og profesjonelle liv til hverandre. Han ble nylig oppdaget i Mumbai Saga og vil snart bli sett i Sehre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *