På «NRJ Music Awards» er Renaud svak og skjelvende.

De er ikke noe unntak fra regelen. Denne fredagskvelden NRJ Music Awards 2022 Lansert på den røde løperen ved foten av Palais des Festivals i Cannes. I en alder av 31 poserer Matt Bogora, Amir, Clara Luciani eller til og med Slimane foran fotografer. Med kontroll over begivenheten, ga Nikos Aliagas, som slet, plass for Camille Kombel, TF1s bankanker. Dans med stjernene Eller Maskesanger.

Nominert tre ganger åpner Angel ballen Kjærlighet, hat og fare, hans nye hit. «Det er galskap å være der.»sier han etter å ha opptrådt på scenen.

Palmares

Sopran, Landing with Red Hair og influencer Just Riad ble tildelt prisen Bedre restitusjon og tilpasning I Sulking. Etter Orelsons opptreden søker – forhåndsinnspilt da sangeren var på turné i Nantes samtidig -, Santa de Hyban Hyban og Amir overrekker gaven Årets internasjonale mannlige artist Til Ed Sheeran. Åttende NRJ Music Award for Tolk skjelvende.

Det nåværende Stjerneakademiets eksentriske professor, Yannis Marshall, gikk deretter opp på scenen for å prise prestasjonen hans – mer eller mindre – og overrekke prisen. Årets fransktalende artist Til Angela. «Jenter, vi ødelegger alltid spillet, det synger ikke!», og sparker i gang belgieren som ikke er den eneste av gutta våre som har stått på NMA. Senere deltok også maestroen i programmet på sin egen måte. For tiden på turné i Canada og USA, opptrer Strome EnsomhetHans nye tittel er i en duplex fra Vancouver.

I løpet av kvelden mottok Orelsan sin første NRJ Music Award Årets fransktalende turné Men det også Årets fransktalende artist Mot Strome eller Matt Bogora. Vant prisen for Imagine Dragons Årets internasjonale lag, sa Alonzo Årets sosiale suksessDet er Lady Gaga Årets internasjonale kvinnelige artist, Det er Lujibeka Årets franske uttrykk, Det er Sophia Carson Årets internasjonale eksponeringDet er Harry Styles Årets internasjonale musikkvideo Og den David Guetta Årets DJ.

READ  Hyper Patlock-begravelse for Jean-Pierre Bernard

Jennifer på sin side mottok en ærespris fra Matt Bogora for sin 20 år lange karriere. «Du var alltid ærlig, følsom, gjorde alt fra hjertet og jukset aldri.«, sa oversetteren Foss Vinner av prisen for årets franskspråklige sang. Etter å ha vunnet 15 titler siden starten av karrieren, er Christina Milians ektefelle den mest suksessrike artisten ved NRJ Music Awards. «Jeg kan i det minste fortelle barna mine at jeg ikke bare forlot huset.«, erklærer han.

En triumf av stor flyt og lyd

View on the Croisette, Big Flow og Oli var de store vinnerne av denne utgaven, med tre priser som ble delt ut i løpet av kvelden. Beste fransktalende lydgruppe Og det Årets musikkvideo Og Fransktalende samarbeid til Blir gammel Med Julian Torre. «Å hva skjer. Vi er sjokkerte«sier stemmen.»Det var tungt foran. Jeg hadde ikke forventet mye for denne prisen«, som igjen introduserer Big Flow.

«Det berører meg dypt»

Men det som gjorde denne utgaven av NRJ Music Awards spesiell var Renauds eksepsjonelle tilstedeværelse på scenen. Sammen med den franske sangeren Louann, som hadde solbriller på nesen og så veldig skrøpelig ut, hørte hun først The Voice Kids-trener Mistral Cognant opptre sammen med henne før hun mottok æresprisen. «Jeg ble spesielt tiltrukket av hyllesten til en av fransk sangers store menn«, erklærer Lune at Renaud er en «modell» for ham. Som Renaud grøsset: «Louvain, tusen takk fra bunnen av mitt hjerte. Det berører meg dypt.»sier han, før han husker prisen han vant med Axelle Red i 2003. Manhattan Kabul.

Noen timer før åpning NRJ Music Awards, kunngjorde Renaud at han kom tilbake til scenen etter fem år på Instagram. Hans tur I strengene mine Starter i Avignon 24. januar og slutter i Francofolies de La Rochelle 15. juli 2023.

READ  Britney Spears' far-datter vil betale for saksomkostninger: «Dette er en skam»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *