På sin side vil Monica Lewinsky at Beyoncé skal endre tekster om seg selv i sangene hennes

Bare dager etter utgivelsen av Beyoncés syvende studioalbum, «RENAISSANCE», sangeren Han gikk med på å endre tekstene av sangen «Heated», etter å ha brukt en dyktig slurring.

Nå ber aktivisten og TV-personligheten Monica Lewinsky sangeren endre teksten til en annen av sangene hennes som ble utgitt i 2013.

I en tweet postet på mandag, skrev Monica Lucingi: «Umm, mens vi er i gang… #Nodeark».

Monica Lewinsky hadde en affære med daværende president Bill Clinton da hun var praktikant i Det hvite hus på 1990-tallet. Sexskandalen fengslet media og førte til slutt til Clintons riksrett.

På Beyoncés 2013-sang «Partition» fra hennes selvtitulerte femte studioalbum, synger hun: «Han rev alle knappene mine, han rev blusen min. Han har Monica Lewinsky på kjolen min.»

Aktivisten refererte tidligere Beyoncés tekster i sin Twitter-bio, og refererte til seg selv som en «rapmuse». Senere i et 2014-intervju med Vanity Fair skrev han om saken for første gang på et tiår: «Takk, Beyoncé, men du sier «Det er «Bill Clinton» i kjolen min, ikke «Monica Lewinsky»…»

Monica Lewinsky har sagt at hun ikke offisielt har kontaktet Beyoncé, og sangerens representanter har ennå ikke gitt noen uttalelse angående teksten.

READ  Britney Spears' far-datter vil betale for saksomkostninger: «Dette er en skam»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *