På spørsmål om han vil stille opp igjen i 2024, sier Trump «det er mange store meningsmålinger»

Under sin første intervjurunde etter å ha forlatt Det hvite hus i forrige måned, da han ble spurt om han ville stille til president igjen i 2024, sa Donald Trump: «Jeg så mange store valg.»

Den tidligere presidenten nektet gjentatte ganger å stille til det hvite hus, men insisterte på at «jeg kan bare bli tiltalt og antallet vil øke.»

Trump, som snakket i telefon med Greg Kelly på Newsmax som en del av Media Blitz til minne om høyreorientert radioprogramleder Rush Limbaugh, er blitt erklært død for lungekreft.

Da Trump spurte: «Inntil ’24 er det veldig raskt å si det, men jeg får se mange store meningsmålinger, helt sikkert, «spurte han om han ville stille igjen.

Han la til: “Vel, vi har den største støtten, jeg vil ikke si det ennå, men vi har den største støtten.

“Jeg ser på avstemningstallene på taket. Jeg kan bare klandres, antallet vil øke.

«Tallene er veldig gode og veldig høye, de er høyere enn de var før valget.»

Den tidligere presidenten, som nå er tilbake i offentlig tale etter at senatet ikke klarte å dømme ham under den historiske andre tiltalen, tok seg også tid til å angripe Twitter.

Trump ble sparket av den sosiale medieplattformen i kjølvannet av Capitol-opptøyene 6. januar og trenger å finne et nytt hjem for sitt budskap.

«Twitter er ikke en ting, det er veldig kjedelig, og jeg forstår at millioner av mennesker forlater det. Det er ikke en ting, jeg forstår det,» sa han.

“Vi blir virkelig trakassert på Twitter, alt jeg sier er flagget og det er skammelig.

«Det er så kjedelig. Vi vil ikke gå tilbake til Twitter.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *