Par tatt på fersk gjerning på festivalterrasse | uvanlig

Ved bredden av Genfersjøen, på terrassen til den berømte festivalen, midt i mengden, midt i sexen, ble et par anonyme mennesker overrasket. En vågal handling som undervurderte antall mennesker i nærheten og på land. Sistnevnte, vantro, nølte ikke med å filme øyeblikket før de sendte det på sosiale nettverk, som burde være nesten helt uskarpt, til tross for det spesielt avslørende innholdet.

Festivalen i Montreux, hovedsakelig dedikert til jazz, er egentlig ikke vant til denne typen aktivitet: «Fakta ble ikke brakt til vår oppmerksomhet på kvelden av arrangementet», bemerker festivalens talsmann Kevin Donat. «Dette er første gang en slik handling er rapportert, det er et isolert tilfelle og hovedpersonene ser ut til å samtykke. «Selv om vi er glade for å se våre festivalgjengere hjemme hos oss, oppfordrer vi dem til å respektere de grunnleggende innredningsreglene,» sa han. Sendes av 20min.ch.

De kan bli tiltalt og bøtelagt for «brudd på artikkel 198 i den sveitsiske straffeloven», heter det på informasjonssiden, som siterer en dårlig presedens. Arrangert i Genève i 2017. Dette vil være for «krenkelse av seksuell integritet og ulempe forårsaket av kollisjon med seksuell aktivitet».

READ  Politikk Siste nytt: 'Det er på tide å lette tempoet,' sier statsminister og kunngjør fire ukers forsinkelse i lockout

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *