ParkHelp installerer ultralyds parkeringsveiledningssystem for Technopolis-bygningen

Ansatte og besøkende på Technopolis Business Park I Fornebu, Norge, vil du også kunne parkere smartere, nå som ParkHelp og Norsk Butikksikkerhet AS har fullført installasjonen av ultralyd parkeringsveiledningssystem og LED-skilting for 1146 parkeringsplasser i komplekset. Bestillingen ble plassert hos Norsk Butikksikkerhet AS av Onepark AS som er administrasjonsselskapet som er kontrakt med Techopolis.

Technopolis gjør virksomheten enklere, smartere og mer bærekraftig ved å tilby bedriftene muligheten til å finne arbeidsområder og kontorer i de 22 smarte næringsparkene de eier og driver i Finland, Norge, Sverige, Estland, Litauen og Russland. Bygningen i Fornebu Det pleide å være ankomst- og avgangshallen til den gamle Oslo lufthavn til den ble flyttet til Gardermoen i 1998 og har blitt ombygd med eksklusive kontorer og møterom. ParkHjelpParkeringsveiledningssystemene blir derfor en del av et bredt spekter av statister og teknologier som bidrar til å forbedre den utmerkede servicen Technopolis tilbyr i Fornebu.

Ultralyd parkeringsveiledningssystem i Technopolis-bygningen

1146 ultralydssensorer De er installert på tre forskjellige nivåer av parkeringsplassen til forretningsparken, og Technopolis-kunder og brukere kan nå dra nytte av det mest effektive parkeringsveiledningssystemet på markedet. Men det som virkelig gjør at prosjektet skiller seg ut er tilpasset interiørskilting som ble opprettet spesielt for Fornebu-komplekset. mest av vise Komposisjonene er over 4 fot lange, og en av dem overstiger til og med 7 fot, noe som er godt over standarden. Det var imidlertid verdt all innsatsen, ettersom resultatet ser ganske enkelt spektakulært ut.

 Tilpasset interiørskilting

Stolt av systemet vårt, gratulerer vi Onepark AS og Technopolis for avgjørelsen, og vi takker Norsk Butikksikkerhet AS for det utmerkede samarbeidet. ParkHelp-teamet ser frem til flere spennende prosjekter.

Om ParkHelp ParkHelp-logo

ParkHelp er verdensledende innen parkering og mobilitetsløsninger. Med hovedkontor i Barcelona med regionale kontorer i USA og Brasil, utføres mer enn 90% av våre prosjekter internasjonalt. Vi har laget og installert smarte parkeringsløsninger i mer enn 10 år. Med mer enn 500 000 parkeringsplasser i 50 land er vi verdensledende innen parkering og mobilitetsløsninger.

READ  La primera lluvia de meteoritos de 2021 iluminará el cielo nocturno el fin de semana de Año Nuevo

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *