Pascal Struig tok sitt valg

Roberto Martinez sitt mål flyr. I fjor innrømmet katalaneren at han fulgte en rekke doble profiler for å slutte seg til de røde djevlene. Blant dem var Pascal Struig i en god posisjon. For eksempel har en venstrehendt forsvarer en bedre profil enn en spiller som Jan Vertonghen.

I lang tid hadde Leeds-spilleren noen tvil hengende over seg. Han er født i Deurne og oppvokst i Nederland, og innrømmet ønsket sitt til ESPN. «Hvis jeg blir valgt, vil jeg velge Orange,» sa han i De Vodbalkendein. Struig ble plukket opp av Martinez og innrømmet at han fortsatt var nølende. Han ba om å bli belgisk. Den hadde gaven til å sløre sporene litt. «Det var en tid da jeg ikke visste hva jeg ville gjøre. Da vurderte jeg alt og tenkte virkelig på det. Endelig var Nederland mitt førstevalg.»

Spilleren, som allerede er kalt opp til U17, er valgt ut for første gang denne gangen av Louis van Gaal. En skikkelig godbit for den 23 år gamle forsvarsspilleren. «Det betyr mye for meg.»han la til. «Dette er første gang på landslagslisten. Medieansvarlig kom til meg etter treningen og fortalte meg nyhetene. Telefonen min var full av meldinger, jeg følte meg som en liten gutt. Det er flott å være rundt og nå tror vi . Jeg er i det endelige utvalget, hvis jeg er i utvalget, velger jeg Nederland, det er mitt førstevalg.»

Og hvis ikke? Det er ingen tvil om at spilleren har prioritert sitt adopterte land. Kalenderens sjanse, Nederland møter djevlene i slutten av september.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *