pass opp for disse falske appene, de er svindel

OpenAI, utgiveren av ChaGPT, tenkte fortsatt på å lansere en mobilapplikasjon for sin intelligente samtalerobot, som de smarte, som surfer på bølgen, allerede tilbød mer eller mindre seriøse alternativer og fremfor alt mye mindre seriøse og effektive.

I en forhold, Sophos, et selskap som opererer i cybersikkerhetssektoren, har varslet om tilstedeværelsen av flere falske applikasjoner i Apple App Store eller i Google Play Store. Så lenge de ikke inneholder skadelig programvare og ikke stjeler dataene dine, er de fortsatt svindel, siden de angriper lommeboken din. Ved å laste dem ned vil du faktisk ikke få noe for pengene dine.

Sophos refererer til disse applikasjonene som «fleeceware», applikasjoner «lav kvalitet som oppfordrer brukere til å registrere seg for månedlige eller årlige abonnementer«. Kamuflert bak navn og logoer som er nær de til ChatGPT, tilbyr de nysgjerrige nedlastere å prøve en gratisversjon før de bombarderer dem med annonser for å presse dem til å ta den betalte versjonen.

Disse betalte versjonene tilbyr imidlertid bare funksjoner som er fritt tilgjengelig på nettet, og på grunn av deres dårlige koding forblir de ubrukelige mesteparten av tiden.

Sophos lister opp 7 av disse appene:

  • gbt katt
  • Geni
  • GAI-assistent
  • Cat AI GBT
  • AI Chat – Chatbot AI Assistant
  • Chatbot med kunstig intelligens Genie
  • AI Chatbot – Åpne Chat Writer

Vær oppmerksom på at alle applikasjoner er rapportert til Google og Apple; noen har siden blitt trukket tilbake. Hvis du har lastet ned en av disse appene, må du slette den umiddelbart og kansellere abonnementet; ellers vil du fortsette å bli belastet.

READ  Denne nomadiske projektoren lar deg nyte Netflix i XXL-format absolutt hvor som helst

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *