Passasjerer sier at Delta ble sparket av et fly for å være Trump-støttespillere

Flere passasjerer hevdet å ha blitt sparket av Delta Air Lines-fly for å være Trump-tilhengere.

En ikke navngitt innbygger i Florida som deltok i opptøyene i Capitol ble filmet 8. januar på Reagan flyplass i Washington DC.

I videoklippet, delt SNN Nyheter, En person senker masken og sier: “Jeg sa Trump 2020, de sparket meg av flyet. De sparket meg ut av Delta Air Lines fordi jeg sa Trump 2020. ”

En kvinne i rød kappe virker forvirret: «Alt jeg gjorde var spennende. Jeg har ingen penger til å komme hjem. ”

Mannen legger til: «Din ytringsfrihet blir tatt bort.»

Passasjeren som fanget opptakene sa på Facebook at en Delta-pilot hadde blitt «tatt bort» fra flyet hans «for å snakke om presidenten vår.»

De beskyldte flybesetningen for å gråte «mens de i det skjulte skiftet flaggmasker» slik at de ikke ble sparket av flyet.

«Dette er Nazityskland igjen!» De skrev.

En talsmann for Delta sa Den uavhengige: “Ingenting er viktigere enn sikkerheten til våre mennesker og kunder.

«Tiltak som er tatt for å eliminere uregjerlige kunder på flyreiser er utelukkende basert på atferd som påvirker sikkerheten og sikkerheten til vår virksomhet, inkludert manglende overholdelse av instruksjonene fra flyvertinnene.»

Kilder i to amerikanske flyselskaper sa at kunngjøringen ble etterfulgt av uregjerlig oppførsel av noen opprørere på fly som ankom for å delta på stevnet. Reuters.

«Pøbelmentaliteten som fant sted på flere flyreiser til DC-området i går, var uakseptabel og truet sikkerheten til hver person om bord,» sa Sarah Nelson, president i foreningen.

«Vårt demokrati, vår regjering og handlingene som vi som amerikanere kaller frihet, må diskvalifisere disse individene fra luftfrihet.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *