Patrick Bruel slipper til antivox under konserten sin i Brussel: “De begynner å få oss fulle”

Patrick Bruel var på en konsert på Cirque Royal i Brussel. Under opptredenen var sangeren involvert i kommentarer om folk som nektet å la seg vaksinere.

Patrick Bruel var i Belgia sist torsdag for en rekke konserter, blant annet en intim lydkonsert på Cirque Royal i Brussel. I anledning hans gjensyn med sitt belgiske publikum uttalte sangeren seg mot helse og spesielt mot folk som motsetter seg vaksinen mot Govt-19.

Stemningen var god, ifølge rapporten Sudinfo. Sangeren viste seg lett på sitt publikum, noe de trodde mange ganger, spesielt siden Kovid kom inn i livene våre. Sangeren uttrykte sine følelser om folket mot øksen: ” Fortell de som ikke er vaksinert, de begynner å drikke oss “Sangeren gratulerte med den kollektive innsatsen fra begynnelsen av krisen, og” På denne måten kan vi fortsette å se hverandre .

Patrick Bruel delte noen tilfeller av hvordan han opplevde nedstengninger og restriksjoner som artist. Han har organisert livet på internett spesielt ved mange anledninger. ” Se på hvor mange mennesker som følger meg øker til 10 000, 20 000, 50 000 live. Ser ut som å synge foran et stadion Han erklærte.

Sangeren ga sitt publikum en intimkonsert og tok spesielt frem gamle stykker. Noen ganger begravet i registeret Artisten kommer tilbake til Nasjonal Skogkonsert i hovedstaden neste mars.

READ  Hudson Valley Regal Cinemas in Pough Keeps kunngjør inntekter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *