Paul Onuvachu (jenk) blir kronet, og unngår Cup Bruges-spillerne


Den nigerianske spissen Paul Onuwachu vant den 68. Gullskoen onsdag kveld i Antwerpen. Den racing genk-krigeren vant denne utmerkelsen for første gang i karrieren og vant 2020-dommeren.

Den viktigste outsideren bak de to klubbene Brookes spillere, Charles de Guettlere og Nova Long, scoret 311 av sine 333 poeng i den første valgomgangen basert på ytelsen til andre runde av sesongen 2020-2021.

27-åringen ble nummer to i ligaen med 33 mål, ble nummer to i ligaen bak Club Brook og vant den belgiske cupen med Jen. Denne sesongen har nigerianeren allerede plantet 12 roser på 18 kamper.

I mai i fjor ble racingspissen allerede kåret til årets beste profesjonelle fotballspiller, og ga den beste spilleren for sesongen 2020-2021 til Nova Long og Rafael Holjoucher (Beersat).

Med 333 poeng er Onachu 61 poeng foran Nova Long på andreplass med 272 poeng. Charles De Ketelaree, som ble valgt til Årets Håp for andre gang på rad onsdag kveld, ble nummer tre med 271 enheter. Union Saint-Gillois-spiller Denis Undav samlet flest poeng (234) i andre runde og tapte ved foten av pallen. Onuvachus lagkamerat Junya Ido endte på topp 5 med 129 poeng.

Vinnere av den 68. utgaven av Golden Shoe Gala onsdag i Antwerpen:

Beste spiller: Paul Onuvachu (Racing Genk)

Beste spiller: Janice Cayman (Lyon)

Årets trener: Felice Massu (Union Saint-Gillois)

Beste belgiske i utlandet: Romelu Lukaku (Inter Milan / Chelsea)

Årets beste keeper: Simon Mignolet (Club Brugge)

Årets håp: Charles de Cattelare (Club Brugge)

Årets mål: Nova Long (Club Brugge)

READ  Virgil von Dijk påminnelse om midtstoppavgjørelsen for Liverpool

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *