Paul Pogba ute av VM? Spilleren valgte å operere seg

Juventus-trener Massimiliano Allegri kunngjorde mandag at Frankrikes midtbanespiller og Juventus-stjerne Paul Pogba har bestemt seg for å opereres i høyre kne to og en halv måned før verdenscupstart (20. november-18. desember i Qatar).

«Pogba dro ut på trening i morges, men han bestemte seg for å stoppe og operere,» sa Allegri i forkant av Champions League-kampen mot PSG. Pogba, som pådro seg en kneskade i juli, hadde i utgangspunktet bestemt seg for å ikke opereres for å beholde sjansene til å delta i verdenscupen intakt.

Frankrike- og Juventus-stjernen kom tilbake til kamp på Torino-klubbens treningsbane søndag etter å ha pådratt seg en «lateral meniskskade» i høyre kne.

I begynnelsen av august ble det besluttet å ikke operere spilleren, med fare for å plage ham ytterligere med denne skaden, spesielt for å unngå at han går glipp av VM. Valget falt på en «konservativ behandling» på «fem uker», bestående av første del i svømmebasseng og gymsal, og andre del med atletisk arbeid på gulvet.

Pogba (91 landskamper, 11 mål), en integrert del av Didier Deschamps, har ikke spilt med Blues siden en demonstrasjon mot Sør-Afrika 29. mars (5-0).

READ  Pep Cardiola sender overgangsvarsel til Man City-spillere angående rotasjonspolitikk

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *