Paul Pogbas bror advarer Manchester United om nye kontraktshåp

Matthias Bogba har advart Manchester United Paul Pogba Han vil forlate klubben gratis hvis han ikke blir solgt i sommeroverføringsvinduet.

Pokpa er neppe det forent Longtime og hans agent Mino Royola sa at spillerens Old Trafford-karriere var «over» i begynnelsen av desember. Riolas krav kom bare måneder etter at han sa at han sannsynligvis ville signere en ny kontrakt i Boca Club.

United presset på for en ett års forlengelsesregel i Pok த்தில் mon-kontrakten for å unngå å miste 27-åringen gratis i sommer, men han vil sannsynligvis dra mot et gebyr.

Bogba har nylig gjort et comeback for United og ble kåret til månedens spiller for sin prestasjon i januar, og toppet tabellen i United Premier League denne måneden.

Laster inn video

Videoen er ikke tilgjengelig

Til tross for Uniteds raske fremgang, mener Bogbas bror Matthias at han ikke er klar over noe snakk om en forlengelse i United, og at søsknene ikke gir noe hvis det ikke blir solgt.

«Han er fornøyd, han forbedrer spillet sitt,» sa Matthias Bogba Strandmeny, Mens han snakket om broren Paul. «Han har ett år igjen av kontrakten. Jeg vet ikke [if he will stay until then]. Jeg kan ikke hjelpe deg nå.

«Hvis United vil ha pengene, må de selge dem nå. Det eneste jeg kan si er. Ellers kan han gå. Jeg har ikke hørt noe om at han fornyer kontrakten.»

Bokba støttet Rayola offentlig etter kommentarene hans om fremtiden, som irriterte United-supporterne.

READ  Gary Neville ber Liverpool-spillere om å avslutte Diego Jotta Cristiano Ronaldo-kampen

Under et nylig intervju med Rio Ferdinand spurte han midtbanespilleren om fremtiden og bekreftet at han planlegger å møte klubben for å løse kontrakten.

Han sa til PD: «Jeg er på kontrakt, jeg er her, jeg beundrer meg selv, jeg er her. Alle vet, jeg har et år. Jeg snakker med klubben, se hva som skjer.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *