PBE Valorant, hvordan spille i Europa? – Bremseflip

VALORANT har en testserver kalt PBE, akkurat som andre spill fra Riot Games. Vi forteller om det er mulig å delta fra Europa.

heltemot Vil bli oppdatert regelmessig for å legge til nye kort som Perle Eller nye agenter osv havn. Innholdet i oppdateringene kan testes i forhåndsvisningen og i prosessen løse inn belønningene gitt av Riot Games til testerne av disse oppdateringene. En PBE-server Som League of Legends.

Noen lurer på hvordan man spiller på denne noe spesialiserte serveren, og hvis dette er din, må du ha en amerikansk konto og hovedsakelig spille på en nordamerikansk server.

Hvordan registrerer jeg meg for å delta i forsøk på VALORANT PBE-serveren?

Hvis du vil spille på en PBE-server for å teste VALORANT-oppdateringer og fremtidig innhold forhåndsvisning, ok, Det kan ikke gjøres fra Europa som annonsert av Wright Games. I henhold til vilkårene foreskrevet på registreringssiden, PBE-serveren er kun tilgjengelig i Nord-Amerika og for å bli valgt må du registrere deg På en dedikert side på Playvalorant-nettstedet (Bevis), Men Konto på en Nord-Amerika-server og spill primært på den serveren.

For de som lurer på om en PBE-server vil komme til Europa, forklarte Rite Games i sin FAQ at vi har bestemt oss for å begrense tidlige opplevelser til Nord-Amerika, hvor de fleste av studioets utviklere bor. Dette lar spilleren reagere raskt på tilbakemeldinger og oppdatere miljøet uten mye forsinkelse. Andre grunner nevnt i vanlige spørsmål fører også til denne avgjørelsen.

Publisert 16.10.2022 kl. 07:59

Ved skråstrek

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *