Pep Cardiola avslører at spillere fra hans tidligere Spania-lag har sparket ham ut av WhatsApp-gruppen

Pep Guardiola avslører at hans tidligere Spania-spillere presset ham ut av WhatsApp-teamet, mens keeper Santiago Concei ஸ் rez sa at Man City-sjefens hjerne var «lemlestet» for å fokusere på katalansk uavhengighet.

  • Pep Cardiola spilte for Spanias 92 OL-gull i Barcelona
  • Cardiola har åpent uttalt sine synspunkter på frihet
  • Medlemmer av Spania 92-teamet var uenig med ham

Pep Cardiolas lagkamerater har utvist ham fra en WhatsApp-gruppe siden sin tid med det spanske landslaget på grunn av hans politiske syn på katalansk uavhengighet.

Manchester City-manager har alltid vært frittalende i sin støtte til Catalonias uavhengighet, men snakker også lidenskapelig om den tiden han vil representere Spania i sin spillekarriere.

I dokumentaren «Play It Again, Pep» snakker Cardiola om de motstridende synspunktene han har sammenlignet med sine spanske lagkamerater, spesielt de som keeper Santiago Conceras ved de 92 OL i Barcelona.

OL-laget Pep Guardiolas gullmedalje utviste ham fra en WhatsApp-gruppe på grunn av hans kommentarer til katalansk uavhengighet.

Cardiola spilte på det spanske landslaget, men er for katalansk uavhengighet

Cardiola spilte på det spanske landslaget, men er for katalansk uavhengighet

Cardiola (andre venstre, øverste rad) vant OL-gull i 1992 med det spanske laget

Cardiola (andre venstre, øverste rad) vant OL-gull i 1992 med det spanske laget

Spesielt lærte Cardiola at det spanske laget på showet for tiden er i kontakt via en WhatsApp-gruppe.

«I Barcelona 92 ​​dannet vi et utrolig team som jeg visste ville møte på WhatsApp, men siden jeg aldri var … Concierge, unnskyld, men du ringte meg ikke, ikke at jeg ikke likte den olympiske gullvinnende siden 1992, Cardiola sa

READ  Den argentinske sjefen Lo Celso og Romero forsvarte i Tottenham -striden om Brasil

Men Conisres har tidligere uttalt seg sterkt om at han er uenig i Cardiolas syn på Catalonias uavhengighet.

‘Jeg føler meg så ille når han snakker dårlig om Spania,’ sa Concirace. ‘Jeg vet ikke når hjernen hans ble født. Verken han eller mye av samfunnet fikk oss til å konfrontere hverandre.

Jeg husker at Cardiola snakket til oss på en veldig moderat måte om politikk i ’92. Vi kan til og med erte med hengivenhet. Han var fornøyd med alle (Spania) innkallinger. En gang gråt vi etter utseendet.

«Det er min erfaring med ham. Politisk diskutert med glede har det ingenting å gjøre med dagens historie, enten Cardiola er involvert eller ikke. Nå er alt ekkelt, og vi tåler ikke hverandre lenger. Jeg mistet kontakten med ham. «

Cardiola nektet aldri å spille for Spania, sa han i dokumentaren: «Jeg elsker landet mitt Catalonia, men jeg har så mye hengivenhet for Spania, og jeg har et utrolig minne om de årene.

«De beste spillerne på laget den gangen, Alfonso og Concierge, var veldig viktige nå fordi jeg spilte på landslaget … Jeg hadde det veldig bra og prøvde å gjøre det jeg kunne for laget.»

Santiago Canisares kritiserte Cardiolas syn på katalansk uavhengighet

Santiago Canisares kritiserte Cardiolas syn på katalansk uavhengighet

Fotballforbundet har bøtelagt bysjef Cardiola 20 000 pund for å ha på seg det ikoniske gule båndet til støtte for politiske fanger i Catalonia.

Fotballforbundet har bøtelagt bysjef Cardiola 20 000 pund for å ha på seg det ikoniske gule båndet til støtte for politiske fanger i Catalonia.

I 2018 ble Cardiola bøtelagt av fotballforbundet for å ha på seg et gult bånd, som han sa var til fordel for politiske fanger i Catalonia.

READ  Det vil ikke være noen konsekvent fordel for lagene i 2022

Han ble bøtelagt £ 20.000 for å forhindre at FA-regler hadde på seg et politisk budskap.

«Det handler ikke om frihet. Det handler om at folk blir fengslet når de ikke gjør noe de fortjener. « ‘Jeg brøt reglene og godtar boten.

‘Før jeg var manager var jeg en mann. Det handler ikke om politikere, det handler om demokrati, å hjelpe mennesker som gjør absolutt ingenting.

«Min oppførsel må være en del av menneskeheten.»

Reklame


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *