Pep Cardiola: Det er vanskelig å følge feiringsetikk – det er et instinkt Fotballnyheter

Pep Cardiola har sagt at hans Manchester City-lag vil kjempe for å følge de nye Premier League-reglene angående målfeiring.

Tidligere denne uken, Sky Sports News Bekreftede rapporter Tidene Premier League og PGMOL har skrevet for å passe offiserene og spesielt diskutert med kapteinene og trenerne hva som forventes av dem i spillet.

Dommerne har uttalt For å minne spillerne på behovet for å opprettholde mest mulig sosial avstand under spill og når man feirer mål.

Ligatjenestemenn er stadig mer åpne for kritikk av fotball for brudd på koronavirusprotokoller og sosial avstand – spesielt når de feirer mål, og er sårbare for mulige endringer i regjeringens politikk der spillet kan stoppes.3:03

Se gratis: Høydepunkter fra Manchester Citys seier over Brighton i Premier League

Så snakker City slo Brighton onsdag, Hvor Bill Foten slo vinneren og feiret med flertallet av laget sitt, Cardiola, og innrømmet at det var «vanskelig» å følge etikken fordi feiring er et «instinkt».

«Vi vil følge det Premier League sier, men jeg vet ikke om vi kan gjøre det,» sa Cardiola.

«Jeg respekterer Premier League-etikken. Jeg forstår fullt ut hva de prøver å gjøre. Alle respekterer sosial avstand når vi er hjemme. Vi må gjøre det. [hugging] Intuisjon og reaksjon. Det er vanskelig. Jeg vet ikke om vi kan gjøre det. «

Parker: Jeg husker Fulham-spillerne

I mellomtiden sa Fulhams hovedtrener Scott Parker at han vil minne laget sitt om etikk etter at flere spillere feiret balansen sammen. En 1-1 uavgjort med Tottenham.

Fulham
Bilde:
Fulhams Ivan Cavaliro (2. venstre) feirer sin utligning mot Tottenham

På spørsmål om han ville snakke med spillerne sine om feiringen, sa Parker: «Jeg føler at jeg sannsynligvis går.»

«Jeg merker det ikke, jeg ser det ikke igjen. Samtidig har jeg sympati for spillerne. Vi spiller fortsatt fotball, disse spillerne blir fortsatt dømt, jeg blir dømt, fotballklubber blir dømt.

«Samtidig forstår jeg situasjonen der og etikken i spillet. Selvfølgelig er dette samtalen jeg har med spillerne.»

Arteta gjenspeiler Cardiolas bekymringer

Denne siste endringen følger nye protokoller som ble lagt ned av Premier League forrige uke, inkludert begrensninger på spillere og ledere som håndhilser, knytter skjorter eller bytter.

Rundpausemuligheten for Premier League-sesongen har ikke blitt diskutert Til tross for økende antall positive tilfeller.Manchester Citys hovedtrener Pep Cardiola gratulerer spillerne sine onsdag 6. januar 2021 etter den engelske ligacup-semifinalen mellom Manchester United og Manchester City på Old Trafford i Manchester, England.1:01

Pep Cardiola sier det er vanskelig å kontrollere spillernes feiringer

Cardiola, sammen med Arsenal-sjef Michael Arteta, advarte tidligere denne uken om at det ville være vanskelig for spillere å kontrollere følelsene sine for å følge retningslinjene for å feire mål.

PFAs administrerende direktør Gordon Taylor oppfordret spillerne til å redusere feiringen sin forrige ukeOverholdelse av et sett med forsterkede koronavirusprotokoller som understreker behovet for å opprettholde en sikker avstand, og for å unngå å håndhilse og bytte t-skjorter.

Torsdag 14. januar kl 19.30.

Spark 20.00

«Jeg har lest dem, nye protokoller,» sa Cardiola. «Vi kommer til å følge dem, men når en fyr scorer et mål, vet jeg ikke om de kan kontrollere det og feire det.

«Vi er alle [involved on match days] Vil bli testet negativ annenhver dag. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje – men jeg vet ikke om han kommer til å tenke, «Jeg kan ikke klemme partneren min i to eller tre sekunder».

Søndag 17. januar kl 19:00

Spark 19:15

«En fyr er isolert, laget må gå videre. Så jeg vet ikke. I klubben følger vi det folk sier i Premier League. Vi følger reglene. Det er det.

«Det var 10 spillere isolert i Aston Villa, og det var en manager. Så jeg vet ikke.»

I forkant av Arsenals sammenstøt med Crystal Palace torsdag sa Artetta at spillerne ikke vil fokusere på å leve live på Sky Sports og unngå reglene i intensiteten til konkurransen.

«I et spill fullt av ting som skjer rundt deg, er det veldig vanskelig å kontrollere følelsene dine når du går 200 km / t,» sa Arteta.

“Vi ber folk i hjørnene våre, i hjørnene, om å representere mennesker og presse folk rundt, og da kan vi ikke slå noen eller si hei til noen.

«Det er litt kontroversielt og vanskelig å forstå.»

EFL advarer om at fotball av krenkere kan true regjeringens vrede

EFL-sjef Trevor Birch har advart om at fotball vil komme under intenst press fra regjeringen om å stoppe klubber fra å «fortsette å bryte reglene» for å kontrollere spredningen av koronaviruset.

Elite Games har fått lov til å fortsette i Storbritannia til tross for at landet blir plassert under en ny nasjonal lås designet for å redusere frekvensen av Govt-19-infeksjoner.

Imidlertid, hendelser fra flere domener og domener, med en økning i positive testfrekvenser blant spillerne, betyr at profesjonell idrett er underlagt mer kontroll av myndighetene og publikum enn noen gang før.

“Gjennom hele epidemien har fotball gitt en uklart syn på håp for millioner av mennesker som er berørt av restriksjonene, men vi forstår alle studien som gjenstår av spillet, vi vil komme under intenst press fra myndighetene
Vi fortsetter å bryte reglene, »sa han i et brev til klubbene.

Crystal Palaces Ephrace Is (til venstre) ser kampen fra tribunen under tredje runde av Emirates FA Cup på Gian Prince Foundation Grounds i London.
Bilde:
Eperechi Ees besøker sin tidligere klubb QBR for deres FA Cup-kamp på lørdag

I løpet av tredje runde av FA Cup-helgen var det høye tilfeller av at etikk i regjeringen ble brutt av EFL-klubber.

QBR var enig i at de ikke skulle tillate tidligere spiller Eperechi Ease å delta i kampen mot Fulham, mens Crawleys mye feiring av Leeds seier gikk mot reglene rundt sosial avstand.

«Mens fotball tillater alle deltakere å fortsette sine aktiviteter, enten det er relatert til tekniske områder, utgravninger eller den generelle oppførselen og samspillet mellom spillere og ansatte på banen, vil det være klart under mikroskopet,» la Birch til.

READ  «Sykehuset tvinger meg til å bli her i fem dager, etter det er det «Inshallah», som de sier her.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *