Pep Cardiola sier Aymerich Laborde kan bestemme sin egen fremtid i Manchester City City of Manchester

Pep Cardiola har sagt at Imeric Laporte kan gjenvinne sin første valgstilling City of Manchester, Til tross for det føderale defensive partnerskapet mellom John Stones og Robben Diaz.

Franskmannen har vært et automatisk valg siden han signerte i januar 2018 før det dårlige showet Han tapte 2-0 på Tottenham I midten av november tillot Stones seg å etablere seg i XI, sammen med Diaz. Laporte slet også med skade. The Stones og Diaz var medvirkende til Citys imponerende rekord på 17 rene ark av dette ordet, men manager er tydelig på at 26-åringen har en sti.

«Det kommer an på ham, det er kvalitet,» sa Cardiola. “[He has to] Hold deg i toppform, og hans sinn vil være åpent. Han er den beste venstreforsvaret [we have], Han er av spesiell kvalitet med ballen. Han bør fokusere på å komme tilbake til sitt beste, og han vil få sine minutter. Så avhenger alt av prestasjonen hans, da det avhenger av formen. ”

Laporte vil savne onsdagens besøk til Aston Villa på grunn av et lårbensproblem, men kan være tilgjengelig for en FA Cup-tur til Cheltenham lørdag. «Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da. [like] Vi vil [Nathan] Kom igjen, Eric [García], Sa Cardiola.

Han sa om forsvarsrekorden: “Vi var gode bortsett fra I kampen mot Leicester [a 5-2 defeat] I begynnelsen av sesongen.

Feber: Registrer deg og få vår daglige fotball-e-post.

«Mange ting hjelper å være mestere, men det er vanskelig å gjøre hvis du slipper en eller to av disse litt.

Sergio Aguirre er ennå ikke tilgjengelig fordi han blir isolert etter kontakt med noen som har testet positivt for koronavirus. «Vi trenger Aguirre, vi savner ham,» sa Cardiola.

READ  Wesley Fopana: Leicester City-forsvareren hevdet å ha ødelagt Fibula i en seier før sesongen. Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *