Pep Cardiola stemplet Benjamin Mendy «sjenert» og «ydmyket» av sinte fans

Ben Cardiola ble stemplet som «skammelig» og «skammelig» av sinte fans for å ha støttet Benjamin Mendy og andre for å ha brutt Covids retningslinjer på nyttårsdagen, etter at Man City-forsvareren var vertskap for en fest med en kokk og venner på hans herregård på $ 5 millioner.

  • Pep Cardiola har blitt baktalt på sosiale medier for å støtte Benjamin Mendy
  • Franskmannen innrømmet å ha brutt Covit-19-reglene under nyttårsfeiringen
  • Mendy inviterer to gjester og en kokk til å besøke sitt herskapshus på 5 millioner dollar i 2021
  • Men Cardiola, som Mendy, sa forrige uke at andre hadde brutt reglene
  • Hans beslutning om å støtte Mendi har blitt stemplet som «skammelig» og «skammelig»

Pep Cardiolas beslutning om å beskytte Benjamin Mendy etter at Manchester City-stjernen brøt myndighetsreglene ved å være vert for nyttårsfeiring, er blitt beskrevet som «skammelig» og «skammelig» av sinte fotballfans.

Den franske forsvareren er den siste i en lang rekke toppfotballspillere som blir tatt for å bryte regjeringsreglene ved å feire høytiden i forrige uke.

Mendy brøt regjeringsbegrensninger ved å invitere to venner og en kokk til sitt $ 5 millioner herskapshus i 2021. Blanding i forskjellige leilighetshus er forbudt i henhold til gjeldende Tier 4-regler.

Pep Cardiolas avgjørelse om å støtte Benjamin Mendy etter at Govt bryter regler har opprørt fansen

Mendi (R) brøt reglene ved å invitere to venner og en kokk til sitt m 5 millioner herskapshus i 2021

Manchester City undersøker nå bruddet – som betalte Premier League-kampen mot Everton tidligere denne måneden, tre dager etter Covit-19-eksplosjonen.

READ  Englands Ben Stokes drar i tre måneder med en knust finger England cricket team

Men Cardiola bestemte seg for å kalle Mendy som et alternativ til søndagens Premier League-seier i Chelsea, hvoretter 26-åringen startet et følelsesmessig forsvar.

City-sjefen sa: «Benjamin hadde allerede Govt, og som alle andre spillere ble han testet hver dag. Han forklarte at han visste hva han hadde gjort, og at han ville lære i fremtiden.

Mendy (t.v.) innrømmet å ha holdt nyttårsaften og brutt låsereglene

Mendy (t.v.) innrømmet å ha holdt nyttårsaften og brutt låsereglene

‘Han er en del av teamet, og han er en av de mest elskede i gruppen vår. Han var en veldig aktiv spiller på standen i dag. Han er en spesiell fyr for oss og har et utrolig hjerte.

‘Nå vil jeg se hvor mange mennesker som vil dømme ham og om de har de gode intensjonene han har.

‘Men han trenger å forstå noen ting. Jeg vil gjerne vite hvor mange som gjorde dette på nyttårsdagen, men generelt må jeg først dømme andre i dette samfunnet.

‘Jeg rettferdiggjorde det ikke, han brøt reglene. Men ikke gi for mange leksjoner til andre. «

Imidlertid har Cardiolas beslutning om å støtte Mendi opprørt fotballfans, og noen har uttrykt sinne på sosiale medier etter intervjuet hans.

En skrev: «Aha. For en måte å bevare det ubeskrivelige på. Skam deg. «

En annen twitret: «For en merkelig ting, hva slags melding han sender til de som lytter til ham. Jeg tror han aldri har hørt setningen om at to er feil. «

Andre opprørte fans beskrev Cardiolas intervju som «skammelig» og «veldig dumt».

En fan foreslo til og med at klubber skulle møte poengfraskrivelse hvis spillerne deres bryter oppførselen. De skrev: «Det er pinlig. Klubbpoeng bør straffes / bøtelegges når spillerne åpenbart bryter med reglene. Dette er den eneste måten de virkelig kan lære. «

Man City Defender inviterer sine ikke-innenlandske gjester og en kokk til sitt herskapshus på 5 millioner dollar

Man City Defender inviterer sine ikke-innenlandske gjester og en kokk til sitt herskapshus på 5 millioner dollar

En annen kritiserte Cardiolas håndtering av situasjonen: «Den siste i en modell av Cardiola har potensial til å gi presedens, men i stedet forvandlet den til en beleiringsstemningsmulighet (den eneste lederen som noen gang har prøvd å tilgi Covit-brudd). Virkelig pinlig. «

En sint bruker skrev: «Hva?! Bare fordi Mendy er mer fokusert på å bryte reglene enn Joe, betyr det ikke at gatelørleggeren har rett i å bryte reglene. «

Nyheten om Mendys boikott av Govt-regler kom etter at et bilde av Tottenham-spillerne Sergio Regulon, Giovanni Lo Celso og Eric Lamela og West Ham-stjernen Manuel Lancini dukket opp på sosiale medier i løpet av helgen.

Fulham-spissen Alexander Mitrovic og Crystal Palace-midtbanespilleren Luca Milivojevic ble også sett feire sammen.

Alle involverte klubber har fordømt spillerne sine for brudd på reglene.

Tottenham-stjernene Sergio Reguilon, Eric Lamela, Giovanni Lo Celso og West Hamman Manuel Lancini antas å ha brutt Covit-19-reglene ved å tilbringe jul sammen.

Tottenham-stjernene Sergio Reguilon, Eric Lamela, Giovanni Lo Celso og West Hamman Manuel Lancini antas å ha brutt Covit-19-reglene ved å tilbringe jul sammen.

Crystal Palace-kaptein Luca Miliovojevic (til venstre) ble sett bryte regjeringens regler med Fulhams Alexander Mitrovic (til høyre) ved nyttårsfeiringen.

Crystal Palace-kaptein Luca Miliovojevic (til venstre) ble sett bryte regjeringens regler med Fulhams Alexander Mitrovic (til høyre) ved nyttårsfeiringen.

Som Sportsmail kunngjorde, vil toppklubber denne uken styrke viktigheten av at spillere følger retningslinjene og trene dem for å unngå forlegenhet.

Å vite at eventuelle kutt kan ha en farlig økonomisk innvirkning, vil de fleste klubber at sesongen skal slutte naturlig.

Som en mulighet Premier League ønsker å unngå, er ledere mer bekymret for en montert tilbakekobling og et annet generelt press for fotball.

READ  Formel 1 | Haas F1: En "veldig sofistikert" farge for å innlede en "ny æra"

De har allerede skrevet til klubber for å sikre streng overholdelse av etikk. Men reglene for topptur dekker bare trening og konkurranserelaterte dager – off-the-pitch-protokollen må styrkes av klubber.

Før høytidssesongen advarte klubben grupper om å unngå å holde fester for å unngå et offentlig tilbakeslag hvis de ble funnet.

Reklame

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *