PGF støtter avkastning for fremtidig vekst

Medlemsartikkel

BGF – Storbritannias mest aktive vekstkapitalinvestor – har kunngjort ytterligere en investering på 4 millioner dollar i ROI, den ledende teknologivirksomheten som vokser raskest.

Avtalen tok den totale investeringen til $ 7 millioner, syv måneder etter PGFs første investering. I november 2020 kjøpte ROI Rockettechs finansielle forbruksmidler for å akselerere selskapets vekst i sektoren for finansielle tjenester og for å etablere en base i Norge.

Med ambisjonen om å bli den ledende generasjonsvirksomheten i Europa, gir ROIs suksess hittil små bedrifter å leie et mer optimalt nettsted, tiltrekke seg flere potensielle kunder og generere salg gjennom sitt ledende generasjons produkt.

Siden PGFs investering har ROI vært strategisk ansatt på viktige steder og ser allerede betydelig vekst i nye markeder, med stor etterspørsel fra bedrifter som ønsker å etablere en digital plattform for å skaffe nye kunder.

Robin Contech, medstifter og administrerende direktør i ROI, sa: “Vi har investert i å utvikle markedsledende teknologi som lar bedrifter vokse. Det har opprettholdt vår egen vekst til dags dato, men tempoet i digital endring vi alle har opplevd de siste 12 månedene skyldes økningen av økt interesse. PGFs ekstra finansiering vil tillate det å åpne for vekst raskere, utvide vår markedsandel og utvide seg til romfarts- og vertikale sektorer, samt vurdere komplementære oppkjøp. ”

Joel Holling, medstifter og salgsdirektør i ROI, la til: “Da vi først mottok finansiering, demonstrerte vi vår virksomhet i Sverige og publiserer dette konseptet til andre steder over hele Europa. I løpet av de siste seks månedene har vi gjort dette med suksess i Storbritannia og Norge, med betydelig etterspørsel etter våre tjenester til tross for noen steder som står overfor lokale Govt-19-restriksjoner. Dette gir oss stort håp for fremtiden når deler kommer ut av låsen. Vi har skapt noen gode ansatte når vi fortsetter å bygge et team som støtter oss for å nå våre ambisiøse mål. ”

READ  Datterselskap 3D-utskriftsteknologi er rettet mot 2022

PGF Investor Binesh Mehta la til: “Med et sterkt gründerledelsesteam er dette en virksomhet med en klar plan og et virkelig innovativt forslag med betydelig potensial. Vi er imponert over fremgangen vi har gjort med vår opprinnelige investering og ser frem til å støtte virksomheten i oppfølgingsinvesteringer gjennom neste vekstfase. ”

Rådgivere for BGF: Knights PLC for ROI: Sky Patton Box

Dette ble kunngjort av Emma McCullum i medlemsnyhetsseksjonen til Bdaily.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *