Philip Gilbert smiler etter å ha blitt nummer 3 i Circuit de Valoni: «Jeg er på nivå, jeg nyter det, jeg har det gøy»

Den 56. utgaven av Circuit de Valoni ble vunnet av Andrea Pasculone (Intermarch-Vandy-Cobert). Han er foran franske Axel Jingle (Kofidis) og Philippe Gilbert (Lotto-Southal) som kan kreve et bedre resultat. Italieneren vinner etter vinnerne av den franske spilleren Christophe Laport fra 2021.

Det er morsomt Philip Gilbert, men hvem ville ha likt det beste resultatet som kom til mikrofonen vår etter 3. plass på Walonia-kretsen.

«Er jeg ikke dårlig? jeg hadde hørt Von Rensberg Ta meg vekk, men det var en misforståelse. Han ble på sin plass og jeg skulle ønske han hadde kastet meg ut, det hadde vært bedre. Jeg måtte prøve selv, men jeg klarte ikke å sette fart. 3. plass favoritt er skuffende. På den annen side er jeg fornøyd med formen min da målet er å forbedre meg etter pausen etter Dunkirk.«

Hvis Philip er fornøyd med måten finalen gikk på, er Lotto Southall Rider fornøyd med sin nåværende form:

Nå er jeg på nivået, jeg får fordeler, jeg får glede, men jeg får resultater.

«Jeg er i ferd med å komme meg etter et kutt, og jeg kan kjenne det, spesielt i min alder. Jeg har ikke evnen til å eksplodere, men det kommer tilbake. Det vi gjorde i dag i finalen kommer fremtiden til gode. Hva om jeg var lyssterk? Spesielt når beina kommer tilbake. Jeg har hatt mye ulykke de siste årene. Det krevde mye mental innsats og hardt arbeid for å komme tilbake. Nå er jeg på nivået, jeg får fordeler, jeg får glede, men jeg får resultater.«

READ  Live nyheter og rykter: Arsenal Martin Odeguard går videre, Tottenham Cochlears Nahitan Nandes, Harry Kane

Men tilbake til et slikt format er det ingen tvil om å snakke om utvidelsen. Philip Gilbert vil stå godt på slutten av året: «Nei, jeg drar, men jeg er glad jeg kom i god form. Ærlig talt, det ville vært frustrerende å ha problemer om og om igjen og å sette livet mitt i dårlig form. Der har jeg kommet på høyeste nivå igjen, og det er bra.«

En glede for ham, men for alle i Belgia.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *