Phoenix 2021 | Wigan samtykker i å selge klubben til Football News

Wigan har kunngjort at de har avtalt å selge League One-klubben til Phoenix 2021, med forbehold om EFL-godkjenning.

Lotx, som gikk i ledelse i fjor sommer og ble degradert til League One, sa i en uttalelse at salget forventes å være avsluttet innen 31. mars.

Wigan, som ligger to poeng over utgangssonen, vil unngå et 15-punkts fritak fordi «salg tillater ikke-fotball-långivere å betale minimum 25p utbytte per pund», og forbedrer dermed deres overlevelsessjanser.

Uttalelsen lyder: «Vi har avtalt å selge klubben og tilhørende eiendeler til Phoenix 2021 Ltd. Vi er i ferd med å fullføre transaksjonen.

– Kontrakter er utvekslet, et depositum er mottatt og salget forventes å stenge innen 31. mars 2021.

“Avsluttende saker som skal avsluttes for å tillate fullføring, er praktiske forhold rundt EFL-medlemskap og eiendomsoverføring.

“Dette salget gjør det mulig for ikke-fotball-långivere å betale minst 25 p utbytte per pund, noe som unngår et 15-poengs straffefritak for klubben, noe som forbedrer sjansen for å bli i League One denne sesongen.

“Vi jobber med kjøperen og ledergruppen for å sikre at klubbens salg blir fullført så snart som mulig for å tillate noe av stabiliteten som kreves på og utenfor banen.

«Vi jobber tett med EFL for å sikre at salg og offisielle sponsorer fortsetter å samhandle med klubben.»

Talal Al-Hammad, styreleder i Phoenix 2021 Ltd., beskrev avtalen som en «betydelig effekt».

READ  Rykonen: Transformasjon og motocross

Han sa i en uttalelse på Twitter: “Jeg er glad for å kunngjøre at vi endelig har signert en kjøpsavtale mellom Phoenix 2021 og Wigan Athletic Club for joint ventures.

«Jeg vil benytte anledningen til å uttrykke min takknemlighet til Mr. Abdulrahman Al-Jazmi, eier av Phoenix 2021, og hans investeringsteam i Eurobind Point Investment Corporation (EPIC) og Phoenix Executive Committee i Gibraltar. Denne muligheten og deres engasjement fra begynnelsen førte til denne bemerkelsesverdige konklusjonen.

“Jeg er takknemlig overfor Wigan Council, supporterklubben og de felles lederne fordi vi ikke ville være der vi er i dag uten din støtte og samarbeid.

«Også en hjertelig takk for hengivenhet og tålmodighet fra de verdsatte støttespillere og ansatte.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *