Piastry i stedet for Latifi i Williams?

Etter sin nasjonale Grand Prix i Montreal neste helg, kan Nicholas Latifi gi fra seg setet til Oscar Biastri, den regjerende F2-mesteren.

Den unge australieren, en Alpine F1-lagreserver, vil bli løslatt av sin nåværende arbeidsgiver, som har vært i samtaler for å bekrefte sin stilling hos Williams.

Det er sant at Latifi har vært på halv stang i det siste, dominert av lagkameraten Alex Alban, men vi vet at han bidrar med en del av finansieringen til laget sitt.

Det antas derfor at hvitvaskingen ble diskutert og at kanadieren fortsatt har muligheten til å rase på hjemmebane i løpet av få dager, noe som ikke har funnet sted siden 2019 på grunn av Grand Prix-epidemien i Canada.

Fra og med sesongen på Silverstone vil han følge i fotsporene til lagkameraten Daniel Ricciardo, som var med Red Bull HRT før den britiske Grand Prix i 2011.

Den nåværende Formel 2-mesteren, administrert av Mark Webber, vil få muligheten til å lære ferdighetene sine i år, og forbli hos Williams i 2023.

Piastri må ha deltatt i EL1 i Silverstone som en del av de to dagene som er tildelt for unge førere, og plassen hans kan bli tatt av en annen fyr, unge Jack Dohan (19), medlem av Alpine Academy.

To australiere har allerede hatt muligheten til å kjøre A521 på private tester på Doha-ruten i Qatar.

Finne ut F1-sjåfører er venner I vårt galleri.

Følg F1-meldinger i sanntid F1iFacebook Og Twitter.

READ  Det keltiske mysteriet til Giorgos Geocomkis blir slettet da Ange Postgoglu mumler 'Jeg gikk under en stige kompis'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *