Pierce Morgan beskytter GMB-filmen fra å beklage «halvdelene»

Pierce Morgan har lagret et bilde av Good Morning UK-skuespilleren etter klager om ‘halvdeler’ på sosiale medier midt i lockout på koronavirus.

Presentatøren har hoppet på vognen uten noen hindring for lagets sikkerhet da folk ‘ropte ingen masker’ når de delte bildet på sosiale medier.

Pierce, som er vert for ITV-showet, feiret onsdag som den «historiske» dagen for det høyest rangerte nyhetsshowet i sin historie. Manchester Evening News rapporterer.

Pierce, 55, roste sine medstjerner og GMP-mannskap og delte et tilbakeblikksbilde av hele presentasjonen.

Mange ser ut til å være forvirret av den «sosiale avstanden» og andre regler som for tiden følges av koronavirusinfeksjonen.

«Så det er ingen sosial avstand på gang – ikke prøv å hevde at det er en selvfølge, det er ikke 2 meter mellom hver av dere,» klaget en person.

En annen sa: «Den opprørende mangelen på sosial avstand, ingen masker», og en tredje la til: «Er det litt hyklerisk å ta et bilde som dette etter å ha fortalt andre om gruppemøter …. eller så jeg noe?»

En fjerde person kommenterte også: «Jeg forventer at Met Police vil ilegge en bot for dette …»

Så Pierce slo tilbake på Twitter: «Jeg foreslår ikke at det er mange halvdeler på Twitter, men … mange mennesker sier» ingen masker! Ingen sosial spredning! » Om dette to år gamle bildet. «

Selv om han presiserte, var svarene like splittet som alltid.

Pierce feiret etter å ha avslørt at GMB hadde oppnådd rekord 28 prosent av seertallet, noe som betyr at de hadde 170 000 seere, mens BBC-frokosten reduserte publikum til 166 000.

READ  Kate Middletons fascinerende besøk med Charlotte og George for å hylle Philip

Han gravde seg inn i sine rivaler: «Vi bringer dem ned, en tilskuer om gangen.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *