Pierce Morgan fyrer prins Andrew for å ha brukt farens død til å ‘distrahere fra sin egen skam’

Pierce Morgan sikter mot prins Andrew i sin siste artikkel.

Den tidligere avisredaktøren reflekterte over tapet Prins Philip – Døde 11. april i en alder av 99 år – I en lang artikkel om dette MailOnline Og roste dronningen som “overraskende uselvisk” mens hun var i sorg.

Den kontroversielle journalisten Pierce diskuterte deretter familien til den tidligere Lord Chamberlain Earl Peel, en pålitelig assistent til prins Andrew, som deltok i pensjonsseremonien.

Under arrangementet snakket prins Andrew til journalister om tapet av faren Philip, som Pierce sa utvilsomt var en forhåndsmeditert og beregnet handling.

Andrew snakket offentlig for første gang siden katastrofen dukket opp på BBC Newsnight i november 2019, der hans forhold til dømt sexforbryter Epstein var fullt avslørt.

Etter å ha sett scenene der Andrew snakket, skrev Pierce at han “ikke ønsket å kritisere en sønns følelser om å miste faren,” men skrev at Andrews ord var “stanken til noen som prøvde å avlede offentlighetens oppmerksomhet fra hans egen skammelige situasjon. “

Han oppfordret hertugen av York til å snakke med FBI etter rapporter om at han ennå ikke hadde utstedt en uttalelse om vennskapet med Epstein.

Pierce Morgan slo prins Andrew i sin siste passasje

Pierce skrev: “Åpenbart prøver noen å avlede offentlighetens oppmerksomhet fra sin egen skammelige situasjon i et forsøk på å få Andrews sympati, å bruke epidemien som et verktøy.”

Andrew, 61, fortalte reportere og velvære ved The Royal Chapel of All Saints i Windsor: ”Min far fortalte meg på telefonen for noen måneder siden at vi alle er i samme båt, og vi blir alltid bedt om å stå opp og vise medfølelse og lederskap.

READ  Jeg lærte at en norsk venn er en tøff venn, men en venn for livet

“Dessverre med min fars død, er dette ikke bare vårt tap, men også tapet av alle de som mistet livet og sine kjære under plagene, så vi er alle den samme båten, litt forskjellige omstendigheter, fordi han ikke gjorde det dø av templet, men vi føler alle store tap.

Prins Andrew snakker med journalister om tapet av faren Philip, som Pierce sier “utvilsomt ble meditert over og beregnet”

“Men samtidig er hyllesten helt fantastisk, nyhetene jeg har sett og meldingene jeg mottar er helt fantastiske, og jeg vil si hvor takknemlig jeg er for disse hyllestene vi er.

“Han var en bemerkelsesverdig mann, og jeg elsket ham som far. Han var veldig stille.

“Hvis du har et problem, vil han tenke på det, det er den største tingen jeg noen gang tror, ​​han er alltid noen du kan gå til, han er alltid spurt, så det er et stort tap.

Prins Andrew
Andrew snakket offentlig for første gang siden katastrofen på BBC Newsnight i november 2019 da hans forhold til dømt sexforbryter Epstein ble avslørt.

“Det jeg sier er at vi nesten har mistet nasjonens bestefar, og jeg er så lei meg og støtter moren min som følte det, kanskje mer enn alle andre.

Hertugen av York la til: “Jeg vet at det er stor støtte ikke bare for henne (dronningen), men for alle når vi går gjennom denne enorme endringen.”

Det følger påstandene om at Andrew ikke snakket med FBI etter at organisasjonen ba ham om å bistå i en etterforskning av Epsteins kriminelle oppførsel med mindreårige.

I fjor sa Audrey Strauss at kontoret hennes vil ønske velkommen til prins Andrew.

Den amerikanske advokaten for det sørlige distriktet i New York sa: “Vi ønsker prins Andrew velkommen til å snakke med oss ​​og gi oss en mulighet til å høre hans uttalelse.”

Har du en historie å selge? Kontakt oss webcelebs@trinitymirror.com Eller ring oss direkte på 0207 29 33033.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *