Pierce Morgan vandrer når Chloe Kardashian-bilderedigering av virus er beskyttet

Pierce Morgan er involvert i kontrovers over et uredigert bilde utgitt av reality-TV-stjernen Chloe Kardashian.

Reality TV-stjernegruppen prøvde å beholde bildet, med 36-åringen i en bikini med leopardtrykk som sto nær et basseng og fjernet fra sosiale medier.

Det er uredigert og omtalt i et mye mer naturlig lys enn Kardashian-tilhengere på Instagram-siden hans.

Forsøk på å ta filmen ble imidlertid delt av noen fans.

Chloe Kardashian har nå svart på kontroversen og forsvarer sin rett til å redigere bilder om seg selv – og sa at selvbildet hennes har blitt plettet av mange års forferdelige kommentarer online.

Hun delte en video av seg selv bare iført bikinibunner, dekket brystet med hånden og hevdet at kroppen hennes ikke var Photoshop.

Kardashian ga også ut en lang forklaring på hvorfor han redigerte bildene sine, og sa at han ville fortsette å gjøre det.

Han sa at han hadde rett til å be om at den ufiltrerte filmen ble fjernet når den var “vakker”.

Kardashian skrev: ”For å være ærlig må hele livet mitt være komplett, og jeg må oppfylle andres standarder for hvordan jeg skal være.

“‘Chloes tykke søster.’ ‘Chloes stygge søster’. “Faren hennes burde ikke være hennes virkelige pappa fordi hun er så annerledes.” Den eneste måten hun kunne ha mistet den vekten på var fra kirurgi. “

“Burde jeg gå?”

Kardashian ba ikke om sympati, men sa at han “må erkjennes som et menneske.”

“Jeg prøver å leve livet mitt så ærlig, empatisk og medfølende som mulig,” skrev han, “og det er nesten uutholdelig for publikum å leve opp til de umulige standardene som er satt for meg.”

READ  Hvem er H i oppstillingen? Final Suspects og sesong 6 spor

Kardashian, moren til to år gamle datter Drew, sa at hun var betinget av å innse at hun var nördete etter mange års kritikk.

Han sammenlignet Instagram-filtre, god belysning og redigering med sminke og neglene, og sa: “Jeg brukte dem til å presentere meg for verden slik jeg vil bli sett, og det er det jeg vil fortsette å gjøre.”

Kardashian la til: “Kroppen min, figuren min og hvordan jeg vil være, mitt ønske om å dele. Ingen kan bestemme eller bedømme hva som er akseptabelt eller ikke. ”

Den siste lysbildet i innlegget hans var en melding til fansen hans.

Han skrev: “Vi er alle unike og rett på vår egen måte. Man velger hvilken vei vi skal se på. Jeg innså at vi ikke kan fortsette å leve et liv med å prøve å passe inn i den nøyaktige aksen til det andre har satt oss.

“Du gjør det, sørg for at hjertet ditt er lykkelig.”

Søsteren Kim Kardashian sendte en støttemelding i kommentarene.

Han skrev: “Jeg elsker deg Glød.”

Imidlertid sa Pierce Morgan “Utilsiktet publisert originalbilde” Kardashian-skandalen “betalt” Speilrapporten.

Skriver i spalten sin MailOnline, Sa Pierce: “Jeg tror ikke det er noe som sjokkerer meg i Kardashians verden, men jeg tok feil.

“Bildet av Klose Kardashian i en bikini med leopardtrykk som ble viral denne uken, er virkelig kjipt.

“Fordi det er ekte. Ingen filtre, ingen airbrushing, lite sminke, tørke håret tilbake i en hestehale – et bilde av hvordan fru Kardashian egentlig er.”

“Sammenlignet med de sterkt forbedrede, nøye iscenesatte sexy promobildene, er midjen hans betydelig mindre definert, kurvene hans er mindre dramatiske og huden er ikke like glatt.

READ  Prins William roser komisk lettelse, "Hjelp er tilgjengelig når ting blir for mye"

“Det er nært, uanmeldt, mangler og alt. Bildet er helt skremmende.

“Det gjorde jeg ikke, jeg skyndte meg å legge til. Jeg syntes hun var like forfriskende normal som jeg noen gang hadde sett noen av Kardashians.

“Nei, det er helt skremmende for henne.”

Da tilhengerne hans lurte på hvordan han kunne være så perfekt, begrunnet han det med å si: “Det eneste svaret er å forfalske det,” før han la til at “alle Kardashians har gjort dette i årevis.”

Da han fortsatte å eliminere å følge med Kardashians ‘stjerner, konkluderte Pierce: “Med et utilsiktet publisert ekte bilde ble svindelen blåst bort.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *